fobii ingrozitoare legate de boli si microbi

13-11-2009
CorinaAndra
Nu este medic/terapeut
CorinaAndra
am o prietena care are niste fobii ingrozitoare legate de boli si microbi, in ultima vreme isi da toti banii pe tot felul de teste medicale fara rost. in sfarsit a acceptat sa mearga la psihiatru. dar nu stiu unde sa o duc, la cine, cat costa o consultatie. mai ales ca eu consider ca daca o trimit singura pe ea nu o sa spuna doctorului tot pentru ca nu prea crede ca are o problema, cred ca ar trebui sa vin si eu cu ea sa discut cu doctorul sa ii explic toate fazele. daca poate cineva sa ma ajute sa mi dea si mie un email al unui doctor, sau adresa unei clinici, orice metoda de ajutor va rog.
3 comentarii
0
13-11-2009, ora 17:38
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Iti recomand pe doamna dr Carmen Cauni sau doamna doctor Otilia Vanghelescu- Centrul Medical Med As, sunt extraordinare; adresa si numere de telefon exista pe site-ul centrului medical; consultatiile sunt gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie; pentru consultatie cu plata, poti intreba ;numai bine
0
05-03-2010, ora 23:01
Elvira10
Nu este medic/terapeut
Elvira10
Corina, doctorul cred ca isi va da seama de ce anume are prietena ta. Nu inteleg de ce trebuie sa te duci si tu cu ea inauntru la doctor? Chiar si intre prietene foarte bune exista anumite bariere care trebuiesc respectate. Eu i-as oferi "prezumtia de nevinovatie" prietenei mele, in acest caz. Poate i-as arata mai multa incredere si as lasa-o sa mai decida si singura in legatura cu problema ei. Important este sa se poata bizui pe cineva, ca de exemplu familie, prieteni, . Nimeni nu este perfect, toti suntem perfectibili. Va doresc bafta, tie si prietenei tale. Si multa liniste.
0
02-06-2010, ora 16:16
mircea14
Nu este medic/terapeut
mircea14
Daca nu s-a vindecat iti pot eu spune pe cine sa-i recomanzi. Dar este din cluj. Daca mai ai nevoie scrie pe acest forum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Frica de păianjeni, diminuată cu ajutorul realității augmentate
  • Terapia prin expunere adresate unei fobii poate avea efect și asupra unei fobii din altă sferă
  •