foliculi ovarieni si endometru subtire

09-02-2013
mabela
Nu este medic/terapeut
mabela
Buna ziua! Am fost la ecograf pentru ca de doua luni nu mi-a venit menstruatia, ci doar niste scurgeri maronii si mi s-a spus ca am foliculi pe ambele ovare, de 1, 8, 1, 7 si 1, 2 cm. De asemenea, endometrul este foarte subtire. Va rog mult sa-mi spuneti ce inseamna si care ar putea fi cauza. Mutimesc foarte mult!
3 comentarii
0
15-02-2013, ora 17:09
CorneliaVas
Nu este medic/terapeut
CorneliaVas
Ar trebui sa mergi la intrepretare la un medic specialist, oricum nu poti lasa situatia asa daca ai probleme cu menstruatia.
0
15-02-2013, ora 17:56
mabela
Nu este medic/terapeut
mabela
Multumesc foarte mult pt. raspuns! Am fost la ginecolog si, pe langa asta, mi-a descoperit si o rana pe col. Mi-a dat sa fac o sumedenie de analize dar pana e gara rezultatul la testul Babes Papanicolau si la analize, stau intr-un stres...De la ce ar fi putut aparea aceasta rana la 18 ani? Nu am avut infectii de care sa stiu si nici cazele mecanice ( sterilet, avort, ob-uri ) nu au existat...Din pacate nu sunt din Bucuresti ci din Suceava si nu prea avem specialisti aici dar orice parere mi-ar fi de ajutor. Multumesc anticipat!
0
13-03-2013, ora 10:17
CorneliaVas
Nu este medic/terapeut
CorneliaVas
E foarte bine ca ti-a dat sa faci multe analize, asa e cel mai simplu sa-si dea seama ce ai si din ce cauze. Sfatul meu e sa mai mergi la un control si la un alt medic. Cu ranile pe col parerile sunt impartite...e un diagnostic care se da foarte des, dar nu intotdeauna corect.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: