foliculita

16-08-2010
co-ra
Nu este medic/terapeut
co-ra
Am auzit ca este bun Skinorenul. Eu stiam ca este pentru acnee. sunt disperata nu mai stiu ce sa folosesc sa nu imi mai apara. Ce crema sa folosesc pentru cicatrici Am luat un Sodermix dar nu vad rezultate.
3 comentarii
0
16-08-2010, ora 22:48
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna, stimată d-ră/-nă Cora.


Da, este bun Skinorenul. Prin acţiunea sa antibacteriană şi prin normalizarea keratinizării foliculare, acest unguent poate avea acţiune favorabilă în procesul de vindecare a foliculitei, în pofida faptului că nu reprezintă nici pe departe un tratament de elecţie.
Pentru cicatrici (nu aţi precizat tipul acestora), puteţi folosi Kerato-Liz cream (de la Newtone), în conformitate cu instrucţiunile de folosire inscripţionate în prospectul produsului.
După ce tegumentul a suferit o pierdere de substanţă dermo-epidermică, în cazul cicatricilor atrofice (am dedus că astfel de cicatrici prezentaţi, sper că nu m-am înşelat), în urma unor agresiuni mecanice sau de orice alt tip, un preparat precum kerato-liz, care conţine un complex natural de aminoacizi şi shea tree, poate stimula regenerarea pielii în profunzime, prin inducerea secreţiei de colagen, printre altele - o secreţie produsă de fibroblaste - ceea ce poate reduce semnificativ cicatricile adânci şi trata total cicatricile superficiale (cele care nu sunt foarte adânci).
Mergeţi la un consult dermato-estetic!!!


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
21-08-2010, ora 20:53
co-ra
Nu este medic/terapeut
co-ra
Multumesc pentru raspuns. Am sa incerc sa caut acest produs. Am fost la dermatolog dar tot apar aceste cosuri sau ce or fi. Am folosit toate cremele Am sa trec pe naturiste poate o sa reusec.
0
08-09-2010, ora 20:52
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-ră/d-nă Co-ra,

Dacă problemele vor persista în timp, în ciuda folosirii unor tratamente eficace, chiar şi naturiste, încercaţi să contactaţi un medic cu competenţă în homeopatie, chiar dermatolog fiind (există dermatologi care au în portofoliu şi o astfel de competenţă). Foarte multe persoane răspund pozitiv la tratamente homeopate, multe dintre acestea chiar vindecându-se de condiţii medicale cu mult mai seriose / grave decât foliculita. În rest, vă rog să aveţi credinţă în Dumnezeu pentru că medicul tratează, dar numai Dumnezeu vindecă.



Toate cele bune şi multe binecuvântări.
Cu iubire creştină şi respect,
Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: