Formatiune hipoecogena

03-05-2012
Mecca
Nu este medic/terapeut
Mecca
Buna ziua, am fost diagnosticata cu o formatiune hipoecogena neomogena cu contur hiperecogen net, poliobat compresibila cu axul mare paralel cu tegumentul amplificare acustica post. si umbre latereale(birads porbabil fibroadenom) fara alte modificari patologice decelabile ecografic. fara adenopatie axilara bilateral. Daca poate cineva sa imi explice mai multe despre asta.. Se poate rezolva numai prin operatie din cate am inteles.
3 comentarii
0
05-05-2012, ora 17:50
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Este imaginea unei tumori benigne, bine delimitata, separata de restul tesutului, un amestec de nodul cu chist.endocrinologul trebuie sa decida ce e de facut.
0
11-06-2012, ora 12:19
lucica1
Nu este medic/terapeut
lucica1
Buna ziua ! am facut testul si medicul mia dat o diagnostica de care asa scrie : Anterior de muschiul sternocledomastoid o farmatiune hipoecogena de 42x17 mm cu uncluziuni hiperecogene punctiforme pe arie, avascularizata(nedureroasa)- limfom?.
Formatiunea e situata, adiacent paratiroidei, ce este nemodificat la moment.
Este ceva grav ca cancer ? :(
0
03-06-2014, ora 21:36
cordoba
Nu este medic/terapeut
cordoba
Buna.La echo mi s-a descris la san o formatiune hipoecogena de 5/5 MM omogena bine delimitata cu atenuare acustica posterioara si 2 zone hipoecogene neomogene imprecis delimitate de 8/8 mm.Mi s-a spus sa consult un oncolog.Ce puteti sa-mi spuneti?Ce inseamna asta?
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK