fractura de clavicula si plexul brahial

20-06-2016
clausa
Nu este medic/terapeut
clausa
Buna ziua, apelez la voi pentru un sfat,
am suferit acum 2 luni o fractura 1/3 medie de clavicula cu deplasare care s-a tratat conservator, cu o orteza in 8, cele 2 fragmente ale osului lipinduse un pic incalecat.
In timp ce purtam bandajul mana o simteam un pic mai rece decat cealalta si imi amortea des, dar am dat vina pe inflamatie si pe bandaj. Nu puteam sa stau mai mult de o ora in picioare sau sa merg, aveam dureri progresive care radiau in zona fracturii si simteam cum unul din oase imi apasa pe carne in special cand bratul nu-mi era sustinut. Din pacate, dupa ce am renuntat la orteza, simteam in continuare o amorteala a mainii, ortopedul mi-a recomandat sa iau zilnic Milgamma si Thiossen timp de o luna. Cauza a spus el, este ca oasele sunt un pic suprapuse si creaza o presiune suplimentara in plexul brahial.
Amortelile mi-au disparut in proportie de 80-90% in primele zile de cand am inceput tratamentul, se intensifica cu cateva ore inainte sa iau o noua doza de medicamente apoi se reduc pe masura ce-si fac efectul pastilele.

Imi este frica ca problemele vor reveni dupa ce voi opri tratamentul si ca se vor agrava. Logic ar fi sa elimine cauza, adica sa imi aseze oasele cum trebuie astfel ca sa nu mai existe presiunea in zona asta. Ce ma sfatuiti sa fac?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: