fractura de humerus

08-05-2010
bamir
Nu este medic/terapeut
bamir
buna ziua.multumesc pentru raspuns., vroiam sa stiu aproximativ timpu in care se recupereaza o fractura de humerus, , , , si cat de grava este, in sensul ca dupa scoaterea fixatorului cum o sa ma simt, si in cat timp o sa pot incepe lucrul., va multumesc.
4 comentarii
0
08-05-2010, ora 21:45
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Inca o data va raspund: depinde de tipul fracturii initiale, de tipul de tratament, de problemele cutanate, de sexul, varsta, ocupatia si toate antecedentele D-voastra.
In rest, mai sunt si factori ce depind de calitatea tratamentului actual.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
02-06-2010, ora 09:55
bamir
Nu este medic/terapeut
bamir
buna ziua.am avut un accident in care mi-am fracturat humerusu, am fost operat la o saptamana dupa accident, mi sa fixat in gips prima data, pentru ca eu nu eram decis unde sa fac operatia, apoi la operatie mi sa introdus un fixator extern, iara dupa o luna am facut o radiografie.si inca nu sunt urme de calus.este in intarziere mi sa spus, desi bratu simt ca mi sa intarit un pic.vreau sa stiu din ce cauza este aceasta intarziere, nu fumez, nu consum alcool, si nu am alte boli sau afectiuni.va multumesc.
0
02-06-2010, ora 19:56
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
bamir: vindecarea humerusului tine mult mai mult decat o luna, mai ales daca se asteapta vindcarea utilizand numai fixatorul extern. mult depinde si de tipul de fractura: cele simple transversale se vindeca mult mai lent decat cele in spirala unde suprafata de contact este mult mai mare. interesant ca au decis sa urmeze un tratament exclusiv cu fixator extern insa necunoscand natura fracturii, si mai ales a partilor moi deasupra fracturii, nu pot pronunta daca s-ar fi putut opera si cu alte metode sau nu
0
04-11-2011, ora 13:11
cristina_enduro
Nu este medic/terapeut
cristina_enduro
buna ziua. si eu am avut o fractura de humerus inchisa (col chirurgical cam asta a zis doctorul) si am fost operata anul trecut cu placuta phillos si 9 suruburi. mana s-a recuperat bine, miscari aproape normale. acum as vrea sa scot placuta dupa 1 an jumatate. la ce riscuri ma supun? va multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: