Fractura deschisă de tibie si fibulă

27-07-2018
accountant
Nu este medic/terapeut
accountant
Buna ziua,
Soțul meu a fost lovit de o mașina pe trotuar si in urma acesteia i-a fost fracturata tibia si fibulă in zona mediana. A avut nevoie de tija si o placa pentru fixarea fracturii de tibie. Au trecut 2 luni de la operație si accident iar ultimul control la doctor arată ca osul nu s-a sudat încât. Face fizioterapie de o luna( nu a avut voie sa calce pe picior tot acest timp) si a avansat ft mult crezând ca piciorul e pe cale de vindecare, așa ca am fost foarte surprinși când am fost anuntați ca nu exista încă sudare. Este normal după 2 luni? E asta un motiv de îngrijorare? Doctorul ne-a spus sa venim înapoi după încă 2 luni si ca poate sa înceapă sa calce pe el cu ajutorul cârjelor si atât cât este tolerata durerea. As dori tare mult dacă ați putea sa aflu si alte păreri. Va multumesc
2 comentarii
0
29-07-2018, ora 12:00
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
o fractura de tibie (mai ales deschisa) nu se vindeca in 2 luni. In mod ideal sunt necesare cel putin 3 luni (evident fracturile deschise si mai mult). Incarcare usoara a membrului accelerereaza vindecarea in mod normal.
0
30-07-2018, ora 19:26
accountant
Nu este medic/terapeut
accountant
va multumesc foarte mult ca mi-ați răspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: