Fractura dubla de mandibula-Problema dupa interventie.

15-02-2013
razvandvl
Nu este medic/terapeut
razvandvl
Buna ziua.
In 2010 am fost agresat colectiv si am avut o fractura dubla de mandibula gonion drept cu deplasare si ram orizontal stang cu deplasare.A fost tratata chirurgical cu placute si suruburi din titan.In acest link este poza cu radiografia :
http://img28.imageshack.us/img28/2001/radiograf.jpg
In prezent fractura este consolidata dar fiind in proces cu acei indivizi, am efectuat o expertiza medico-legala, unde la concluzii s-a specificat ca eu nu mai am nevoie de o alta interventie chirurgicala.Acest lucru este incorect din cauza faptului ca:
-dupa cum se vede, in partea stanga, placuta este putin spre margine, si imi iese prin piele, iar la atingere ma doare.
Nu pot sa dorm pe acea parte, nu pot sa port casca moto, sau de schi, nu pot sa mai fac diferite activitati(fotbal, tenis de camp, etc.), sa ma feresc de orice chestie ce ma poate lovi acolo si nici macar nu pot sa strang pe cineva in brate pe partea aceea.
-in al doilea rand, aceste placute, dupa cum mi-a spus medicul, au termen de garantie de 14 ani, au trecut 2 ani, deci mai raman 12 ani in care trebuie sa le scot.
Deci va mai trebui clar sa sufar o interventie chirurgicala, fapt ce ar necesita costuri cu zilele de spitalizare, operatia in sine, mancare, deplasari..etc.

Ce trebuie sa fac ca sa demonstrez instantei ca eu trebuie sa fac inca o interventie chirurgicala, in sens invers?

Va multumesc anticipat.
Cele bune!
1 comentarii
0
18-09-2013, ora 17:22
Dr. Alex Salan
Chirurgie orala si maxilo-faciala, Craiova
Dr. Alex Salan
Buna ziua,

Cred ca instanta are nevoie de un referat din partea unei comisii specializate, pe care, probabil o va alcatui colegiul medicilor. Sau incercati sa luati legatura cu medicii care v-au operat, eventual, sa le cereti un referat dansilor. Oricum, nu Dvs. veti putea demonstra instantei de necesitatea unei interventii, ci un organism acreditat medical. Sau puteti face alta expertiza. Consultati si avocatul Dvs., pentru ca in probleme legale nu cred ca veti gasi pe forum ceva folositor. Incercati un forum de avocatura si legislatie.

Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul