fractura dubla tibie si peroneu.

19-12-2012
duhan florian
Nu este medic/terapeut
duhan florian
buna seara.in urma unui accident suferit pe data de 30-09-2012 a rezultat un diagnostic mai urat.Dubla fractura tibie si peroneu, m-am operat miau pus tija si 4 suruburi.dupa 2 luni m-am dus la control si mi sau facut radiografii ulterior sa vazut ca un surub sa desfiletat...un surub de jos de la glezna.dupa radiografie ma chemat sa ma operez sa mil scoata si sa mai imi scoata unul de la genunchi de sus.este vreo problema ca mi le scoate asa devreme dupa doar 2 luni?
1 comentarii
0
20-12-2012, ora 20:46
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
in partea superioara suunt 2 suruburi: una statica si una dinamica. dupa 6-8 saptamani daca vindecarea osoasa permite, trebuie scoasa surubul static pentru a permite fracturii sa se dinamizeze, acesta insemnand ca fractura se poate acum comprima cu aprox 5mm. acesta compresie in axa este benefica pentru vindecare. deci surubul de sus este normal ca l-au scos. cel de jos nu e bine ca a fost scos, insa din moment ce nu mai tine nu are rost sa ramana acolo, cu timpul probabil s-ar fi alunecat afara perforand pielea
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul