Fractura inelar

03-01-2015
Laura Marinescu
Nu este medic/terapeut
Laura Marinescu
Buna.
Acum doua luni mi-am sucit degetul inelar de la mana stanga, s-a intors perpendicular pe celalte degete, pe moment l-am intreptat inapoi nu m-a durut decat dupa vreo jumate de ora.Cateva zile au fost umflate si degetele de langa, s-au invinetit iar dupa a ramas umflat inelarul, doar la mijlloc si tot acolo s-a blocat, nu pot strange pumnul nici acum, pur si simplu simt ca imi plezneste degetul, nu pot sa spun ca ma doare.Am fost la ortopedie la judetean, mi-a facut radiografie si a zis ca nu am nimic sa merg acasa si sa fac exercitii cu o minge...am facut si asta 2 saptamani si nimic.Dupa am fost la Casa austria la chirugie.cu radiografie veche.a zis ca e clar fracturat...am facut inca o radiografie, si se pare ca era fracturat in 4.dr a spus ca probabil voi avea nevoie de operatie...dar degetul era inca inflamat, mi-a pus o atela de lemn am stat si cu aia 1 luna...si ieri am fost din nou la control, a zis ca oasele s-au legat, mi-a dat jos atela si a zis sa incep sa folosesc degetul..problema este ca nu pot.pur si simplu se blocheaza de la jumatate..la fel ca inainte doar ca acum ma si doare daca il fortez, este in continuare umflat locul.si mai am si pielea iritata de la pansament.Ce ar trebui sa fac? Este normal sa ma doara si acum.sa fie umflat si sa nu pot strange pumnul.Eu ma gandeam ca poate problema nu este de la os...ci de la ligamente sau altceva...si poate un rmn m-ar ajuta mai mult?
4 comentarii
0
03-01-2015, ora 15:35
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Nu va ajuta un RMN, ci o examinare clinica la specialistul in Chirurgia mainii (practicata, in Romania, de catre specialistii in Chirurgie plastica-reparatorie).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
03-01-2015, ora 15:44
Laura Marinescu
Nu este medic/terapeut
Laura Marinescu
Dar credeti ca ar trebui sa merg urgent, sau e normal sa nu il pot misca asa repede, abia ieri mi-a dat jos atela.Nu am avut niciodata oase rupte, fracuri, ghips sau altceva si nu stiu cat dureaza recuperarea, daca e normal sa doara sa fie umflat sau nu.
0
03-01-2015, ora 17:05
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Problema degetelor este deosebit de delicata si de importanta, deoarece articulatiile "ingheata" foarte repede si nu se mai poate face nimic...
Prin urmare, cat de repede (saptamana viitoare) trebuie sa discutati cu un veritabil specialist in Chirurgia mainii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
03-01-2015, ora 17:09
Laura Marinescu
Nu este medic/terapeut
Laura Marinescu
Va multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce tăieturile în hârtie dor atât de tare?
  •