Fractura maleola

11-02-2010
ArgintuViu
Nu este medic/terapeut
ArgintuViu
Buna seara numele meu este Catalin, sunt din Giurgiu si am 19 ani. Aseara in jur de ora 20:00 am fost pe partie si m-am ales cu o fractura de maleola exteriora si interioara.(ceva de genu).. Am ajuns la urgente in noaptea cu pricina, la ora 21:00 nu era nici un medic ortoped, mi s-a facut o radiografie si doamnele asistente mi-au pus o atela( bandaj inmuiat in gips) nu e gips, spunandu=mi ca sa revin a 2-a zi de dimineata, adica azi. Am mers la Domnul Doctor, s-a uitat pe radiografie, mi s-a spus ca am fractura si ca nu necesit interventie chirurgicala. Mi-a spus sa revin miercuri sa imi puna gipsul, astazi neputand ca inca am piciorul umflat. Dv. ce credeti sa merg la alt medic, spital? De durut nu prea ma doare, adica nici bine nu imi e, e o durere suportabila..cateodata mai simt ca imi i-a foc piciorul. Va rog niste sfaturi, orice, credeti ca medicul are dreptate?
3 comentarii
0
07-09-2011, ora 11:03
Ami981
Nu este medic/terapeut
Ami981
buna! am si eu o problema:acum 5 zile mi-am rupt picirul la tibie.E vorba de o fractura la tibie si langa fractura e si o fisura.Am 13 ani, am fost la spital si medicula zis sa stau 10 zile in primul gips si luni ma dsuc la control.E posibil sa se vindece piciorul de la sine si sa nu fac operatie?(din moment ce doctorul nu a zis ca ar fi vorba de operatie..)..
0
09-10-2011, ora 15:19
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
din moment ce nu stim ce fel de fractura aveti, nu stim sa apreciem sansele tratamentului conservativ, la aceasta varsta sunt fracturi care trebuie obligatoriu operate si sunt care se vindeca cu tratament conservativ.
scanati radiografiile pentru o apreciere mai corecta
0
05-07-2016, ora 10:25
BiancaMAR
Nu este medic/terapeut
BiancaMAR
Daca se foloseste anestezie locala pt extragerea a 2 suruburi din glezna, exista posibilitatea sa simt durere?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul