Fractura menisc intern

25-07-2018
IulianCk
Nu este medic/terapeut
IulianCk
Buna ziua

Ma numesc Iulian si am o problema la genunchiul drept. In urma cu aprox 6 luni am alunecat pe gheata si am cazut pe genunchi. In decurs de 1 saptamana au inceput si durerile...mai alex la flexarea genunchiului, dar am zis ca trece de la sine. Au trecut cam 3 luni si cand veneam de la serviciu a inceput alt fel de durere, mai acuta si genunchiul se umflase deja destul de vizibil. Asta se intampla doar daca il fortam mai ales stand in picioare si depunand efort. Pana la urma am facut si CT dar medicul a spus ca nu prea am mare lucru, asa ca am facut si RMN care a dat rezultatul urmator :

-leziune oblic-transversala grad III Crues la nivelul cornului posterior si corpului meniscului intern, leziunea intereseaza tot cornul posterior pana in extremitatea intercondilara;

-minime rupturi fibrilare in 1/3 inferioara a LIA

-minime colectii lichidiene 3-4 mm grosime in grasimea popliteala si retropatelara externa de 4 mm, cartilaj retropatelar usor redus in grosime in partea externa, semnal inflamator difuz-condromalacie moderata, semnal inflamator subiacent lig colateral intern.

Din cate inteleg ar trebui sa fac artroscopie care nu stiu ce inseamna exact...dar vreau sa ma intorc la munca ca am pierdut mult timp cu genunchiul. Insa la munca depun efort si ma doare mai tot timpul (mentionez ca stand in repaus nu prea simt durere...doar cand il flexez la maxim). Ce sfaturi imi puteti da ?

Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: