Frica: catelusul m-a zgaraiat de biceps si de palma | Forumul Medical ROmedic

Frica: catelusul m-a zgaraiat de biceps si de palma

19-06-2012
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Am fost la un prieten acasa, care are un catelus (tin sa mentionez ca sta la bloc). M-am jucat cu el si probabil ca l-am enervat ca la un moment dat m-a zgariat de biceps si de palma. La biceps m-a zgariat destul de serios, aproape sa imi dea sangele. M-am dus la baie si am turnat spirt (nu stiu cat de bun era ca nu ma ustura deloc, poate din cauza ca nu era deschisa zgarietura), apoi cand am ajuns acasa, am pus si parfum pe locul acela.
Tin sa mentionez ca nu am fost la spital pentru vaccin, pentru ca mi s-a mai intamplat odata cu un maidanez sa ma zgaraie asemanator, pe strada, iar cand am fost la spital, mai ca au inceput sa rada de mine, dar in fine mi-au facut vaccinul.
De asemeni, prietenul meu mi-a zis ca acest caine a fost vaccinat. Dar totusi, putin anxios, ma ingrijorez sa nu se intample ceva mai rau. A trecut cam o luna, aproape doua de atunci si nu am nimic, dar eu sunt foarte speriat, mai ales ca consecintele sunt grave.
27 comentarii
0
20-06-2012, ora 00:49
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Ingrijorat tare trebuie sa fii daca revii cu aceeasi intrebare...
Daca acel caine a fost vaccinat este OK!!!!!!!!!!!! Nu mai ai de ce sa fii speriat.
0
20-06-2012, ora 18:58
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Cel putin asa a spus prietenul ala al meu. Din ce am inteles, cainele trebuia sa moara de atunci, dar nu s-a intamplat asta.
0
21-06-2012, ora 06:33
doina1703
Nu este medic/terapeut
doina1703
Cheyenne, acum ca ai strans destule dovezi te-ai mai linistit?Sper ca da!

Te provoc la un exercitiu, nu intamplator, am observat, citiandu-ti interventiile ca sunt logice si optimiste atunci cand e vorba de un coleg de suferinta de pe forum.

Deci... daca ar veni un prieten bun la tine si ti-ar spune ca a fost muscat, zgariat de un caine, vaccinat, cu stapan, ca au trecut doua luni de atunci dar ii este f frica de turbare, tu ce raspunsuri i-ai da?

Sanatate multa si raman la parerea ca ar trebui sa-ti gasesti un psihoterapeut bun si compatibil cu tine!
0
21-06-2012, ora 09:37
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
M-am mai linistit, dar cu pastile ! Am luat doua pastile calmogen ieri si mi-a mai trecut din frica, dar incep sa realizez ca nu se poate intampla nimic, mai ales ca sunt atatea dovezi care imi arata ca nu am nimic.
0
21-06-2012, ora 16:59
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
#doina - Plus ca si eu am facut un antirabic prin decembrie anu' trecut, cand m-a mai zgariat un maidanez, iar din cate am inteles, antirabicul te apara pana la 10 ani odata facut.
0
22-06-2012, ora 05:35
doina1703
Nu este medic/terapeut
doina1703
asa mai vii de acasa, Cheyenne!Ai inlocuit un gand anxios cu alternative mai realiste, asa ar trebui sa procedam de fiecare data!E normal sa fii ingrijorat cand te musca, zgaraie un caine fara stapan si chiar sa mergi sa-ti faci un antirabic, nu e nimic de ras, e o decizie corecta si pentru un neanxios!Dar cand ne musca..frica si ne ingrijoram excesiv trebuie sa incercam sa identificam alternative mai rationale!Felicitari ca ai reusit!
0
24-06-2012, ora 16:42
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Si spre exemplu, de cand m-am speriat, daca aveam ceva, pana acum trebuia sa fiu pe la spital, deci nu prea am cum sa am vreo problema in privinta asta.
0
25-06-2012, ora 01:36
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Salve!
Stimate drule/dle Cheyenne,

1. În cazul dv., vehiculul contaminării cu rabie (turbare) este saliva câinelui, deci, rabia putea sau poate şi contractată fie prin muşcătură câinelui, fie prin simpla lingere de către câine a unei plăgi/răni de pe suprafaţa corpului. Printr-o simplă zgârietură, fără doar şi poate, câinele respectiv nu prea avea cum să vă inoculeze virusul ARN responsabil cu producerea rabiei, mai ales în condiţiile în care a fost vaccinat;
2. Vaccinul antirabic se administrează în două doze la interval de o lună, cu rapel la 1 an şi la 3 ani după prima vaccinare. Nu există contraindicaţii ale vaccinării!
3. Rabia debutează după o incubaţie virotică de aproximativ 3 săptămâni, chiar mai mult, tabloul ei clinic specific fiind:
- durerea localizată în zona în care s-a produs muşcătura sau lingerea respectivă;
- tulburarea psihică însoţită de un sentiment de teamă - teamă care se canalizează mai ales pe apă şi mişcările de aer, cu alte cuvinte, persoanei suferinde de rabie ajunge să îi fie teamă de apă (hidrofobie) şi de mişcările de aer (aerofobie), refuzând constant orice i se dă să bea, refuzând orice formă de spălare, igienizare (spălare pe faţă, pe mâini, pe corp) şi refuzând staţionarea în orice loc în care există deplasări pe verticală sau orizontală a unei mase de aer cald, temperat sau rece;
- accesele de tremurături însoţite de febră foarte ridicată, care atinge şi chiar depăşeşte 40-41 grade celsius;
- sialoreea/ptialismul (salivaţia excesivă);
- accesele de spasme dureroase, în contextul producerii chiar şi a celei mai mici excitaţii/stimulări;
- modificarea vocii;
- miocardita virală (inflamarea muşchiului inimii);
- encefalita, adică inflamarea creierului, care se manifestă prin tulburări ale stării de conştienţă, paralizii, stări de furie, tulburări respiratorii, comă şi exitus.
4. Îngrijorarea dv. pare a fi puţin cam mult exagerată, aproape ipohondrică, în condiţiile în care NU aţi precizat existenţa vreunui simptom alarmant, dar, în mică parte, ea este de înţeles, datorită instinctului foarte dezvoltat de apărare şi conservare pe care îl are omul, generalmente vorbind;
5. Dacă nu veţi reuşi nicicum să vă liniştiţi, consultaţi un medic internist/infecţionist pentru a vi se face testul direct cu anticorpi fluorescenţi şi/sau testul de polimerizare în lanţ, cu scopul de a vi se demonstra că NU suferiţi de rabie, ca măcar aşa să vă puteţi (re)dobândi liniştea mentalo-psihică.

Multă sănătate!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
25-06-2012, ora 01:44
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Post Scriptum - Sunteţi atât de anxios/temător în TOATE aspectele vieţii dv., sau acest aspect, care include teama de infectare cu rabie, reprezintă doar o excepţie nefericită?
0
25-06-2012, ora 09:14
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
În cazul dv., vehiculul contaminării cu rabie (turbare) este saliva câinelui, deci, rabia putea sau poate şi contractată fie prin muşcătură câinelui, fie prin simpla lingere de către câine a unei plăgi/răni de pe suprafaţa corpului. Printr-o simplă zgârietură, fără doar şi poate, câinele respectiv nu prea avea cum să vă inoculeze virusul ARN responsabil cu producerea rabiei, mai ales în condiţiile în care a fost vaccinat;

Pai dupa cum am spus, m-a zgariat, cu coltii.



Post Scriptum - Sunteţi atât de anxios/temător în TOATE aspectele vieţii dv., sau acest aspect, care include teama de infectare cu rabie, reprezintă doar o excepţie nefericită?

Nu, in general sunt temator in toate aspectele, clar specifice simptomele anxietatii, dar in ultimul timp am mai reusit sa controlez anxietatea.


Eu din cate am inteles, antirabicul, facut odata, are valabilitate pana la 10 ani. Dar avand in vedere faptul ca acel caine a mai muscat, asa, in joaca, si alti prieteni si ca nu a murit inca (pentru ca din ce stiu, trebuia sa moara la cel mult 14 zile de cand a devenit turbat) par niste aspecte care par a fi decisive in sensul ca nu am nimic.
0
26-06-2012, ora 18:02
miu.gaby
Nu este medic/terapeut
miu.gaby
Buna ziua, cred ca frica dumneavoastra nu mai are legatura cu acea muscatura/zgarietura ci cu alte lucruri mult Mai profunde, de care dumneavastra nu puteti avea cunostinta decat cu ajutor specializat. Apelati deci la un psihoterapeut.
Numai bine. Psih Gabriela Miu.
0
06-07-2012, ora 14:35
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Au trecut aproape 2 saptamani, nu mai are ce sa se intample.
0
14-07-2012, ora 00:01
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Ce zic eu acolo, a trecut aproape o luna (fara cateva zile).
0
15-08-2012, ora 21:19
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
buna ma numesc veronica si am nevoie neaparat sami raspundeti si va rog sa o faceti ca eu simt ca nu mai pot.am 34 ani si am 2 fete..Povestea mea suna cam asa ;am trecut prin niste probleme mai delicate si acum sunt tare dezamagita de tot ce mi se intimpla. Prima fetita o am dintro relatie de dragoste care a durat doar 2 ani dupa ce am ramas insarcinata el nu mai voia aceasta relatie de teama parintilor si mai ales ca trebiua sa plece in armata.DAR TOTUSI A ACCEPTAT SI MA LUAT ACASA UNDE AM RAMAS CU AI LUI;NU AM AVUT ZILE DELOC BUNE SI DUPA CE AM NASCUT SI BOTEZAT FATA SOCRII MAU ALUNGAT.AMvenit acasa la parintii mei dar nici ai mei nu mia oferit intelegere aveam un tata betiv si mereu aveam discutii cu el dar si cu mama.mama era si este o fire aspra si nu ne-am inteles prea bine.asa am rezistat 1an si jumate dupa ce mam recasatorit cu un baiat.RADU care nu ma facut decit sa sufar.vreau sa spun ca am ramas insarcinata cu cea dea doua fata si stateam la parintii lui care nu ma suportau mai ales ca aveam fata din prima casatorie.Asa ca a inceput cosmarul si acolo si mam reintors acasa din nou la ai mei fara sot pentru ca sotu muncea si era cu serviciu in deplasari.Amvenit cu copii acasa dupa ce parintii au aflat cum era situatia mea si dupa 3 zile a venit si sotu dupa mine.AM LOCUIT ACOLO LA AI MEI DAR NAM AVUT LINISTE DELOC CACI CE CISTIGA SOTU TREBUIA SA INTRETIN SI COPII SI PE AI MEI CU DE TOATE MAI ALES PE TATA CU BAUTURA.DUPA CE AM NASCUT FATA LA 3LUNI AM FACUT O PLEUREZIE, DAR MAM TRATAT SI MIAM REVENIT.DE ATUNCI AM DEVENIT O FEMEIE SENSIBILA SI CA URMARE AM DATO IN ALTELE AM PIEDUT FOARTE MULT CALCIU SI VITAMINE.DAR SI MAI RAU A FOST CA, AM AVUT NUMAI PROBLEME CU FATA MEA PENTRU CARE AM CREZUT CA INEBUNESCDUPA CE SA OTRAVIT CO BOABE TRATATE.AM avut un soc dar miam revenit totusi, si am mers mai de parte caci totusi ma simtem bine fizic.Acum sunt terminata cel putin asa ma simt si varog sa ma ajutati macar cu sfaturi.sotul meu nu a fost linga copii si linga mine decit o data la 2, 3 saptamini si nu comunica pre mult cu noi.AM incercat sa vb mereu cu el despre toate problemele ce ma apasa dar nu stiu ce sa mai cred ca niciodata nu ma ascultat nu ma scoate nicodata nicaieri si nici cu fetele nu mi place comportamentul lui.Cu toate acestea am ramas cu el si sunt cu el si acum dar sufar tare mult cind vad ca nu e alaturi de mine si cind stiu cite promisiuni lea facut fetelor si mie si intotdeauna nea mintit.am plins foarte mult sunt 12 ani decind trec prin aceasta problema si nu mai pot sa o mai duc in spate.L inceput ma sufocam imi amortea miinile picioarele si fata nu mai aveam pfta de mincare, apoi au aparut altele ma doare spatele cite o jumatate de cap muschii simt ca ma tine inima ma intepa stomacul, ma doare in piept nu pot dormi si citeodata ma trezesc in stari de rau tot asa cum vam descris parca nu mai imi vine sa mai traiesc cind sunt asa terminata vreau sa plece aceste simptome de la mine caci nu, mai pot sa le suport.NU MAI MA POT CONCENTRA LA NIMIC NICI MINCARE SAU ALTCEVA NUMI MAI PLACE SA FAC TOATE MI SE PAR AIURITE SI MA GINDESC CA TOT O SA MOR DIN CAUZA ACESTOR SIMPTOME CACI MIA INTRAT IN CAP CA AM CEVA LA INIMA SI NU MIO MAI POT SCOATE DI CAUZA DURERILOR IN PIEPT SI A UMARULUI DREPT CARE MA TOT DOARE DE MAI BINE DE 3, 4 ANI VA ROG SAMI SPUNETI CE SA FAC CACI NU MAI POT MA SIMT UN NIMIC ZILE BUNE TUTUROR
0
15-08-2012, ora 21:39
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
TIN SA VA SPUN CA AM MERS SI LA MEDICI ADICA LA 2 MEDICI UN CARDIOLOG CHIAR DE LA INCEPUTUL SIMPTOMELOR SI MIA SPUS CA NU E NIMIC DOAR CA MA INTREBAT DACA AM SERVICI, CE E DREPT NU AM SERVICI SI MIA SPUS SA PLEC DE ACASA CA SUNT TINARA ASTA A FOST ACUM 4 ANI CIND AM FOST SI ULTIMA DATA IN NOIEMBRIE 2011 CIND MIA FOST TARE RAU AM FOST LA URG MA CONSULTAT O DOCTORITA INTERNIST SI LA FEL MIA SPUS CA NU SUNT MODIFICARI DAR NU MAI STIU CE SA MAI CRED CACI MA TRIMIS SA FAC SI O RADIOGRAFIE SI MIA DAT O RETETA SI PE RETETA SCRIA CA SUNT SUSPECRA DE POLIARTRITA. NU STIU CE SA MA ZIC DREPT ESTE CA AU INCEPUT SA MA DOARA COTUL PICIOARELE CEAFA ARTICULATIILE AU INCEPUT SA MA SUPERE SI ELE SPATELE.SI ACUM O LUNA AM AJUNS LA UN CONTROL CU BIOREZONANTA SI MIA GASIT MULTE AFECTIUNI ; FIAT MARE SI GRAS, INFECTIE LA AMBII RINICHI, MIA SPUS CA AM CEVA LA PLAMINUL DREPT SI CRED CA AU DREPTATE CA DIN DREPTUL MIA SCOS LICHID, CA AM COLONUL IRITAT, CANDIDA, CA AM COLOANA DEFORMATA SE PRESUPUNE CA AM AVUT DE COPIL SCOLIOZA, SI NAM TRATATO, ANXIETATE DEPRESIE FOBIE SI MAI MULTE VA ROG SAMI SPUNETI CE CREDETI DESPRE SITUATIA MEA ASTEPT
0
21-08-2012, ora 13:35
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
BVeronica este foarte important sa ajungi cat mai curand la un psiholog. Daca analizele ti-au iesit ok, atunci problemele fizice sunt pe fond de stres. Ai avut cateva experiente dificile si este nevoie sa discuti cu cineva despre ele, sa te eliberezi de toate aceste emotii care se reflecta asupra sanatatii fizice. Acolo vei gasi intelegere si vei putea sa gasesti o solutie pentru nemultumirile din prezent.
0
25-08-2012, ora 10:59
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
vreau sa va multumesc din suflet ca miati dat raspuns la ce vam sris si o sa va ascult sfatul cu toate ca mie frica totusi sa nu am ceva grav caci asta mia intrat in cap.ASI DORI SAMI GASESC CEVA DE LUCRU DAR MIE FRICA CA MA IA RAUL DIN SENIN SI NU VREAU SA FIU DATA AFARA SI SA MA FAC DE RIS, CACI AM INCERCAT SAMI DEPUN UN CV LA O FIRMA, SI MA CHEMAT LA INTERVIU SI AM CAZUT TESTUL PSIHOLOGIC CARE ERA DESTUL DE USOR SI AM PLINS TOATA ZIUA SI MIAM ZIS CA EU NU MAI SUNT BUNA DE NIMIC, MA VAD URITA SI INCAPABILA DE A MAI AVEA GRIJA DE MINE SI SUNT DEZAMAGITA DE TOT CE MI SE INTIMPLA SI STIU CA TOATE SUNT NUMAI DIN VINA MEA.DAR VA MULTUMESC SI ASI DORI DACA MA PUTETI AJUTA SAMI RECOMANDATI UN PSIHOLOG BUN DIN PLOIESTI CARE SA MA AJUTE SAMI REVIN ASTEPT
0
26-08-2012, ora 10:56
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
In Ploiesti nu cunosc psihologi, dar poti cauta pe internet, chiar pe acest site sau pe la-psiholog.ro. Sa ne tii la curent! Curaj si succes!
0
26-08-2012, ora 15:46
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
Buna ziua --vreau sa va spun ca am facut doar ekg altceva nam facut la 2 medici un cardiolog si un internist tensiunea aveam 14 9 si mia dat niste pastile dar doar pentru atunci si mia spus ca nu sunt modificari cu toate ca miera tare rau aveam o respiratie grea si nod in git ma durea in piept in acel moment si inima batea ca nebuna si acun o luna si jumate am fost la un control cu biorezonanta unde mi sa spus asa; ca am o steatoza hepatica, infectie la ambii rinichi, candidoza, colon iritat, ca este o problema la plaminul drept, ficat mare si gras, ureea albumina creatinina marite, coloana este deformata discopatie lombara, jardia, ceva dereglari ale glandei tiroide, boala autoimuna, gastrita, depresie anxietate si fobie, SI DIN NOU ACELASI RASPUNS NU SUNT PROBLEME LA INIMA DV CE CREDETI DESPRE ACEST CONTROL?IN CINE SA MAI AM INCREDERE ?
0
26-08-2012, ora 23:11
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Nu pot sa iti zic eu cat si in cine poti sa ai incredere pentru ca nu sunt specialist in medicina, insa cred ca trebuie sa iei in considerare gravitatea acestor diagnostice, sau mai corect spus daca sunt sau nu suficient de importante sau de dureroase cat sa merite sa te sperii. Iar depresia si anxietatea e posibil sa ti le fi creat (inconstient, bineinteles) in urma acestor diagnostice si a situatiei din familie. Atunci cand incepi un set de analize se creeaza un cerc vicios din care este greu sa scapi: faci o analiza, iese bine- continui sa te cauti pentru ca totusi te simti rau; daca iese rau, medicul te trimite sa mai faci si alte analize pentru a preveni alte complicatii; continuand cu alte analize aflii lucruri la care nu te asteptai si probabil te indispun sau chiar te sperie si tot asa mai departe.
Este normal sa facem analize si sa prevenim, dar nu baga in seama orice diagnostic pentru ca poate ca nici nu se va manifesta vreodata. Este normal ca la un moment dat sa apara fel si fel de afectiuni. Suntem si noi trecatori.
Este clar ca siptomele exista, insa vreau sa punctez faptul ca uneori este nevoie sa ne distragem atentia de la unele dureri fizice pentru ca inconstientul nostru lucreaza si se intampla foarte des sa ne autoinducem diverse boli. E greu de inteles, dar adevarat! Nu spun ca asta s-a intamplat in cazul tau, dar exista si acest risc.
Eu insist (si nu pt ca imi "apar" specializarea, ci pentru ca asa simt eu ca te-ar ajuta) sa apelezi la un psiholog. De multe ori oamenii s-au vindecat si fizic dupa ce s-a vindecat sufletul suferind. Nu iti poate garanta nimeni asta si nu functioneaza pt oricine, dar poti incerca. E posibil sa poti impusca mai multi iepuri deodata. Iti spun din experienta ca, de exemplu, acel colon iritabil se poate trata cu psihoterapie!!!
Ai incredere NUMAI IN TINE si in DUMNEZEU! Vei reusi.
0
27-08-2012, ora 10:39
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
da aveti dreptate sunt speriata am ramas cu aceasta teama decind am avut acele probleme cu fetita mea dar am sa va ascult sfaturile va multumesc si o sa va tin la curent cu tot ceea ce fac cu stima si respect veronica
0
27-08-2012, ora 16:16
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Succes, Veronica. Astept noutati.
0
30-08-2012, ora 15:27
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
Am revenit din nou si sunt distrusa nu stiu ce sa fac nam nici un ajutor.Problemele mele nu ia sfirsit si sunt terminata.DE 2zile pling si nu stiu cui sa cer ajutor.EU si radu neam separat mam mutat cu fetele dar nu am nimic.Nici ce minca nu am pentru ca nam nici un venit.Unde sa ma duc sa lucrez cind eu nu mai am nici stabilitate pe picioare ?Cred ca nu mai pot si renunt de tot.AI MEI NU MA AJUTA CU NIMIC, DAR SA MERG PE LA STRAINI E SI MAI GREU NIMENI NU TE MAI AJUTA NICI MACAR CU O CANA DE APA.TE COMPATIMESTE SI APOI RIDE IN SPATE.NU MAI AM FORTA.SINGURUL LUCRU CARE MAI MIA RAMAS ESTE SA MA ROG LA DUMNEZEU SA MA TINA CUM VREA EL PINA VOI CADEA CA FRUNZELE POMULUI.TUTUROR LE DORESC MULTA SANATATE SI FERICIRE SI ZILE BUNE CU RESPECT VERONICA
0
31-08-2012, ora 11:50
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Veronica, trebuie sa iti aduni puterile, cu ajutorul lui Dumnezeu si sa iti gasesti de lucru. In felul acesta iti vei distrage atentia de la problemele personale.
0
31-08-2012, ora 18:05
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
o sa vad ce pot sa fac nu am decit 8 clase si nu stiu unde sami gasesc de lucru vreau sa lupt in continuare numai ca pe unde am incercat nam primit decit raspunsuri negative.VAmultumesc din suflet ca ma sustineti si sunteti singura persoana care imi da curaj inca o data va multumesc imi vindecati sufletul cu vorbele dv si pentru asta tot respectul il meritati cu stima si respect veronica
0
02-09-2012, ora 15:07
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Cu mult drag, Veronica! Succes. Sa ne tii la curent.
0
20-11-2012, ora 22:25
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
M-am speriat iar din cauza asta, m-am uitat la niste filmulete cu bolnavii si m-am panicat rau de tot. Daca ma mananca in fund... :|
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •