Frica de halat alb

04-06-2017
Codi94
Nu este medic/terapeut
Codi94
Buna ziua.Ma numesc Codruta, am 23 ani și totul a început când am fost sa dau școală.de șoferi.Pentru a lua carnetul trebuie sa primești niste semnături cum.ca ești apt să conduci, și așa am.fost la un control.de.medicina interna in care.mi.au găsit pulsul in jur de 150 iar tensiunea 16/7. Ciudat este că eu mă.simtram foarte bine, doar.obosita de la.liceu.Doamna doctor a zis că nu mi da acordul că e imposibil la vârsta mea sa am așa tensiune și puls mare.Tin sa precizez că la intrarea în cabinet doamna doctor era foarte grăbită și m a luat foarte tare ceea ce m a făcut să mă enervez și să fiu emoționată.am venit a 2 oară cu tatăl meu sa vorbească cu doamna sa mi dea semnătura sa pot da școală de șoferi.Am vrut sa fac un test așa că în mașină cu tatăl meu in fata cabinetului mi am luat tensiunea și pulsul, 12/7 pulsul 80, perfect normal, 2 minute mai târziu în cabinet tensiunea și pulsul erau din nou mari.Tin sa precizez că mi am monitorizat tensiunea si ea este foarte buna, pulsul intradevar il.am mereu mai mare și am și palpitații daca consum cafea dar care cedează la vitamine.
3 comentarii
2
04-06-2017, ora 15:59
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Poate nu ar strica un consult de specialitate la cardiologie. Apoi, daca totul e okay, cu cateva sedinte de psihoterapie ar trebui ca lucrurile sa se rezolve.
0
05-06-2017, ora 17:11
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Daca aveai frica de halate albe nu mai studiai medicina probabil ! Probabil e o alta frica in spate !
Abia asta e un caz de tratat de catre psihologi !

Oricum medicina romaneasca pare sa aiba viitorul asigurat ! La nursing la fel !
Cred ca m-am nascut in tara gresita ! Dumnezeu mi-a gresit repartitia la nastere ! Rog toti psihologii de pe site sa-mi faca oferte de consiliere in privat !

:)
0
05-06-2017, ora 19:57
Codi94
Nu este medic/terapeut
Codi94
Frica de halat alb este atunci când ești tu in postura de pacient, a fi la medicina înseamnă să fii tu in postura de "viitor medic " deci nu are nicio legătură.De ce spui că medicina "are un viitor asigurat ".la ce te referi ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: