frisoane, ameteli, lipsa fortei...

06-04-2015
alyna alina
Nu este medic/terapeut
alyna alina
Buna ziua!
Am si eu o intrebare...daca imi poate da cineva un raspuns.
De sambata seara...dintr o data...am inceput sa ma simt rau...sa ma ia cu frisoane...si eram atat de ametita dintr-o data de parca zici ca bausem alecool(nu bausem nimic, nu beau alcool...nici macar bere)
Am facut un dus fierbinte, am luat un paracetamol si am zis ca o sa fie totul bine...
A doua zi am fost bine...pana dupa amiaza...cand mi au inceput din nou frisoanele...din nou ametelile...si nu am putere deloc, nici macar sa pot lua baietelul de doi ani pe care il am in brate(nu sunt insarcinata, garantez ptr asta...)...am luat ceva tip coldrex si aspirina...azi la fel...dimineata bine..pe dupa amiaza foarte rau..si acum cand va scriu abia reusesc sa ma concentrez, nu mai vad bine.am zis ca sunt racita.dar asa? E adevarat ca ma doare tot corpul...simt carnea grea pe mine...si radacinile parului ma dor cand ma pieptan...si simt si o apasare in piept si in spate...oi fi chiar atat de rau racita? ma poate ajuta cineva? ma feresc sa ajung la urgente.ca de acolo mai iau si alte boli..trebuie sa car copilul dupa mine...sa se imbolnaveasca si el(eu sunt in Italia...si e mai complicat cu spitalele..ca te lasa de astepti si 10 ore...daca nu li se pare ca esti in stare grava)
Va multumesc.sper sa-mi poate spune cineva ceva...medicii nu sunt...ca a fost Pastele la ei.si sunt toti in vacnte.:(((((
2 comentarii
0
10-04-2015, ora 03:34
Denri
Nu este medic/terapeut
Denri
Sper ca ai putut rezolva. Nu e o scuza nicidecum ca nu vrei sa contactezi microbi, mai ales dacă eşti in Italia! Du-te si găseşte răspunsul!
0
10-04-2015, ora 18:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa va prezentati intai la un medic de familie care sa va consulte si sa va faca toate analizele de sange.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.