fsd lama de lichid 20mm

24-04-2009
liviutzele
Nu este medic/terapeut
liviutzele
va rog sa ma ajutati..in urma unei examinari, rezultatele mele sunt acestea:
uter AV 65/30/40 mm
mim omogen
endometru 5 mm
cavitate endometriala libera
ovare 45/35 mm micrpolichistice
FSD lama de lichid 20 mm
nu poate fi examinata datorita duritatii pelvine
doctorita nu mi-a explicat ce reprezinta aceste valori.am primit tratament insa nimic mai mult. as vrea sa stiu ce este in neregula, daca trbuie sa consult un alt medic ginecolog.
va rog sa ma ajutati cu un sfat.
va multumesc anticipat
4 comentarii
0
25-04-2009, ora 18:45
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Stai linistita, ai chisturi pe ovare ; unul dintre ele a supurat si ai o mica cantitate de lichid in fundul de sac Douglas.Cred ca ai primit antibiotic, antispastic si contraceptiv, sau acesta din urma ti-l da cand vei merge la control.Trebuie sa stai linistita cat faci terapia, imbraca-te adecvat vremii de afara daca e neaparat nevoie sa iesi si un timp evita relatiile sexuale pentru a ajuta lichidul din peritoneul pelvin sa se resoarba.Nu ai motiv sa schimbi ginecologul.Numai bine!
0
25-04-2009, ora 20:09
liviutzele
Nu este medic/terapeut
liviutzele
va multumesc doamna doctor. intr-adevar am primit tratament cu indometacin supozitoare, ciprinol si yasmine. eu am ajuns la medic fara sa stiu de problemele pe care le am cu microchisturile ci din cauza durerilor insuportabile pe care le am in timpul menstruatiei: voma, senzatie de lesin, dureri puternice de ovare si spate, picioare amortite. problema este una veche se manifesta de 2 ani..de la luna la luna in mod diferit. am mai fost la ginecolog acum un an insa pentru un control de rutina. atunci mi-a fost prescris tratament pentru o infectie. abia acum am aflat de chisturi. problema este deci de mult timp insa nu mi-am facut ecografie la momentul potrivit.
0
27-06-2009, ora 18:03
parvu.madalina08
Nu este medic/terapeut
parvu.madalina08
am si eu nevoie de niste raspunsuri mai clare va rog frumos.am fost la ginecolog si m-a trimis sa imi fac o ecografie vaginala.m-am intors la dansa pentru lamuriri si nu prea mi-a dat multe de inteles deoarece era grabita.o sa va scriu cam ce inteleg din diagnostic: uter in av cu talie 47.5/33mm os -aspect usor MPC cu dimensiuni de 26/15mm os-transformat intr-o formatiune de 53/29mm cu ecostr. mixta hipo si hiper ecoglina cu cateva fane... aici nu am inteles marginite de substanta cu ecogenitate crescuta -endometrioza mi-a pus semnul intrebarii aici lama de lichid in fundul de sac Douglas si periaxial stg mentionez ca mi-a dat tratamentul urmator: -polidin 10 fiole injectabil -flamexin 10 pastile/una pe zi dupa masa -carpicon sup/unul seara -cervugid ovule/unul seara/ -orgametril anticonceptionale/unul in fiecare zi dupa masa timp de trei luni fara pauza mi-a spus ca am niste chisturi dar cu acest tratament spera sa se retraga iar daca vreau un copil mai curand trebuie sa ma operez.am terminat tratamentul exceptie anticonceptionale dar durerile mele persista.ma simt mereu umflata iar la menstruatie am niste dureri groaznice.nu pot avea relatii nici cu partenerul meu deoarece ma doare ingrozitor.va rog din tot sufletul sa ma ajutati cu un sfat. va multumesc
0
07-03-2012, ora 11:48
andreea laura24
Nu este medic/terapeut
andreea laura24
buna ziua!am si eu o problema.ieri am fost la un ecograf si mi s-a spus ca amuter in avf;diam.a-p 3.8cm., diam.trasvers.5.6 cm.;structura omogena si retro uterin lama de lichid cu grosimea de 12.5 mm.as dori sa stiu daca dimeniunile sunt cele normale, de unde provine acel lichid si ce ar trebui sa iau pentru ca nu mi s-a explicat nimic.va rog mult ajutati-ma.
va multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul