Fumatul - viciul asta il am si eu ca multii altii de altfel si nu pot renunta la el

13-12-2010
l@vinia
Nu este medic/terapeut
l@vinia
viciul asta il am si eu ca multii altii de altfel si nu pot renunta la el.nu e prea bn zis nu pot.nu stiu cum sa fac sa renunt la tigari de ceva timp incoace am avut un loc de munca in care programul era foarte stresant de 24 cu 24 si ajungeam si la 3 pachete de tigari in acest interval de 24 de ore.am facut si un efort de 3 luni de zile in care n-am fumat deloc dar tot nu m-am putut abtine si m-am reapucat de tigari.ce sa fac?e un rau si pt sanatate si financiar si social intr-un cuvant nu aduc nimic bun si cu toate astea sunt dependenta de tigari..cum le pot lasa definitiv?
4 comentarii
0
05-01-2011, ora 16:27
simin@
Nu este medic/terapeut
simin@
ai nevoie doar de vointa nimic mai mult. eu sunt fumatoare de vreo 13 ani si in urma cu doi ani am renuntat la fumat si eu si sotul meu numai k dupa 6 luni eu m-am apucat de fumat iar sotul meu nu si am fumat pana acum cateva zile cand am renuntat definitiv fara plasturi medicamente sau alte cele doar vointa si nervi de fier. sunt foarte greu de suportat zilele astea pt k nu imi place nimic si o sa rezist sunt convinsa cred k ar trebui sa faci un pariu cu tine k poti renunta la fumat demonstreazati tie k poti
0
29-01-2011, ora 18:47
l@vinia
Nu este medic/terapeut
l@vinia
buna draga mea.eu una n-am decat o zi de cand n-am mai fumat dar ma simt mult mai bn asa deocvamdata n-am nici o tentatie de a fuma si prietenul meu fumeaza dar nu prea ma mai incanta sa iau bricheta si tigara si sa fumez.sper sa ma mentin in continuare asa oricum ms frumos pt sfaturi!!
0
12-01-2012, ora 20:24
adyaly@
Nu este medic/terapeut
adyaly@
mai vorbim peste cateva zile cat de usor vei trece peste ele
0
26-05-2012, ora 16:20
iulia 0307
Nu este medic/terapeut
iulia 0307
Sfatul meu: cititi cartea lui allen carr, dureaza in medie 4-5 ore, nu aveti nimic de pierdut si enorm de castigat. Va ajuta nu sa RENUNTATI la fumat cum se exprima majoritatea oamenilor( asta imprima un sentiment de sacrificiu), va ajuta (99%din cazuri) sa SCAPATI de aceasta usoara forma de adictie la nicotina. Metoda nu necesita vointa si e cea mai buna si reala dintre toate.. INCERCATI! VA PROMIT CA NU VETI REGRETA, e vorba doar de 5 ore din timpul vostru timp in care puteti fuma in voie ( in timp ce va lasati :-) ) orice tip de tigara, fie ea si electronica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Renuntarea la fumat
  • Avantajele renunțării la fumat
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • Țigara electronică – o soluție pentru a renunța la fumat?
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  •