Furazolidon la 5 sapt

11-08-2009
trfcarmen
Nu este medic/terapeut
trfcarmen
sunt insarcinata in 5-7 sapt (inca nu s/a putut medicul pronunta cu exactitate) si in urma cu 2 zile am luat o pastila de furazolidon.sunt f ingrijorata si vreau sa stiu daca sarcina poate avea de suferit.Mentionez ca pe prospect era trecut la rubrica contraindicatii, ultimul trimestru de sarcina.dand un search pe google am citit un prospect mai detaliat al medicamentului unde scria urmatoarele:"Studii efectuate la animale de laborator cu doze mult mai mari decat cele terapeutice recomandate la om, administrate timp indelungat, nu au evidentiat efecte fetotoxice. Deoarece nu exista studii controlate la gravide, nu se recomanda administrarea furazolidonei in timpul sarcinii".
sunt speriata, motiv pentru care, pana la controlul medical, am apelat la dvs.
va multumesc
4 comentarii
0
11-08-2009, ora 16:16
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu exista un medicament chimic fara efecte adverse negative, ceea ce gasiti confirmat pe hartia insotitoare care des pun intr-o lumina pozitiva sau nu complet adevarata multe din ectele adevarate.
Daunele sunt in general mult mai mari decat se poate citi pe hartia insotitoare si vor fi mereu prezente.

Mai ales in primele 3-4 luni de sarcina trebuie evitate absolut orice medicament inclusiv aspirina si paracetamolul si orice antinevralnice.

Si sa cumva sa faceti greseala recomandata f. des de doctori de azi sa luati acid folic in mod preventiv caci aceast acid dauneaza masiv la sarcina sii nu ajuta asa cum auf fost facuti sa creada doctorii.

Cu ceai de galbenele si ceva migdale dulci va puteti detoxifia corpul de medicament.

In caz ca medicamentul este puternic si a avut efect negativ, efectul lui se poate elimina prin farbricarea prorpie a unui remediu homeopat din medicamentul luat.

Se procedeaza asa: se ia un sfert sau jumate din pastila, de face praf si de diluaeza in 100 ml de apa cu ceva alcool in ea.

Dupa ce s-a dizolvat bine se bate paharul de 10 ori ori pe ceva elastic (podul palmei sau o carte)
si se ia din acesat solutie 1 singura picatura care se amesteca cu 100 de picaturi de apa amestecata cu alcool.
Aceasta este dilutia C1 care este in f. slaba ca efect si trebuie diluata mai departe si zguduita de 10 ori de fiecare data pana ajunge la cel putin stadiul stadiul C9 sau C12. Ideal ar fi C30.

Se dilueaza 1 la 100 si se zguduie de fiecare data de 10 ori.
Inainte de consumare se zguduie din nou dupa ce s-a pus in apa.
Alcoolul ajuta la conservarea remediului care se pastreza intr-o sticluta cu dop ermetic cumparata de la o farmacie. Se folosesc vase curate sau sticlute noi daca se poate, dar functioneaza si cu pahare bine clatite.

1 picatura din dilutia C12, C15 sau C30 luata in ceva apa de 2-3 ori pe zi timp de 1-5 zile in functie de simptome este in stare sa anihileze efectul medicamentului luat mai inainte.
La dilutiile mai inalte repetarea se face mai rar.

Acest lucru se poate face cu orice medicament luat care a lasat efecte secundare (100% din orice medicament chimic)

In unele farmacii homeopate se pot cumpara remedii homeopate facute din medicamente chimice (interferon, antibiotice, ritalin, halloperidol, etc.)
Vezi http://www.helios.co.uk/

In cazul in care se stie cu siguranta ca un medicament chimic a facut daune, nimic nu este mai efectiv si mai usor decat de a folosi acel medicament ca antidot contra la el insusi dar in dilutii dinamizate in mod homeopat.

Remedii se pot face si din toate secretiile corpului in acest fel si sunt foarte efective : urina, puroi, sudoare, etc caci corpul elimina in el ceea ce este rau si prin reinocularea noxelor in doza homeopata corpul are putere mai mare de a le elimina, accelerand vindecarea in mod enorm.

Fiecare are de fapt medicamentul mereu la el, ceea ce lipseste de facut este dilutia homeopata din aceste
remedii.
0
11-08-2009, ora 21:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Stai linistita, o pastila de Furazolidon nu-ti va dauna in nici un fel sarcinii.
0
08-09-2009, ora 18:30
loryshoor
Nu este medic/terapeut
loryshoor
o prietena dea mea a aflat azi ca este gravida cam in 2-3 saptamani, iar in urma cu 10 zile a luat 7 pastile de furazolidon, fara sa stie ca este gravida. Pot dauna aceste pastile sarcinii ?
0
11-09-2009, ora 10:39
lara_marik
Nu este medic/terapeut
lara_marik
Nu cred ca este afectat fatul pt ca atunci cand a luat medicamentul era prea mic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul