furunc in zona anala

28-06-2010
iretto
Nu este medic/terapeut
iretto
Buna ziua!De ceva timp ma confrunt cu o problema medicala un pic mai delicata de care imi este un pic jena sa merg la medic.Acu cateva luni am avut un furunc in zona fesiera aproape de orificiul anal.In cele din urma acesta s-a cicatrizat, dar nu cred k am extras "radacina" furuncului.Odata cu inceperea caldurilor si aparitia transpiratiei mai des, am avut o surpriza total neplacuta : se pare ca din locul unde am avut furuncul si pana la orificul anal s-a format un mic canal din care iese un lichid alb-galbui cu un miros neplacut.E ca si cum furuncul ar elibera lichid in orificul anal.
V-as fi recunoscator daca mi-ati da cateva sfaturi pentru ca imi este jena sa merg pe medic pentru o astfel de problema.
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
30-06-2010, ora 19:43
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie neaparat sa te vada un chirurg.infectia se poate extinde spre interior.nu-ti fie jena, nu esti singurul cu astfel de probleme.sa-ti recomande cineva un specialist chirurg si, cu o trimitere, mergi la consultatie.
0
16-02-2011, ora 17:13
teo+dora
Nu este medic/terapeut
teo+dora
Buna ziua!In vara lui 2010 mi-a iesit un furuncul in zona anala si l-am tratat cu antibiotice, mi-a trecut dar acum 2 sau 3 zile mi-a iesit iarasi.Acesta este al 3 lea pana acum.Ce ar trebui sa fac?Sa il las sa vad ce se intampla in urmatoarele zile sau sa merg direct la doctor? Va rog din suflet sa-mi raspunde-ti cat mai repede.Va multumesc foarte mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.