Gadilat in partea genitala la un copil

01-08-2017
buda maria
Nu este medic/terapeut
buda maria
Buna, am un baiat de 13 ani am fost plecati in concediu si intr-o dimineata mi-a zis ca simte un gadilat la testicule si penis am crezut ca o fi de la apa sarata de la mare o fi vreo iritatie, cand am venit acasa am mers la medic si a zis ca nu se decaloteaza in partea de jos suficient si poate ca de acolo, am fost la medic chirurg si ia dezlipit unde era lipita un pic pielea acum se decaloteaza, dar tot simte gadilatul in interior, am crezut ca poate sa fie de la pubertate ca il gadila ca ii creste penisul, dar a trecut o luna si tot simte gadilatul, medicul a zis ca nu stie ce are ca nu se vede nimic, nu il ustura cand se urineaza, nu se scarpina, doar simte acel gadilat, cine ma poate ajuta.Va multumesc !
6 comentarii
1
02-08-2017, ora 10:34
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata
Baiatul Dvs. este perfect sanatos.
Este in perioada de debut a pubertatii, perioada in care incepe secretia de hormoni sexuali, care ii cauzeaza diminetile erectii si ejaculari, uneori necontrolate, ce sunt precedate de o serie de senzatii de "gadilare".
Deci, baiatul Dvs. "sufera" de maturizare fireasca varstei si trebuie sa-l pregatiti psihologic, prin informatii oferite parinteste, pt. intrarea in lumea barbatilor !
0
03-08-2017, ora 21:07
buda maria
Nu este medic/terapeut
buda maria
Va multumesc !
0
04-08-2017, ora 10:29
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Cu placere !
0
07-12-2021, ora 20:37
CorinaMadalina
Nu este medic/terapeut
CorinaMadalina
Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema, am un baietel de 7 ani si imi spune ca are un gadilat in zona genitala care ii da un fior si se scutura in acel moment. Nu face des dar face. Nu am fost la doctor ca am vazut ca nu face mereu dar totusi ma ingrijoreaza, pare ca un tic.el a mai avut ticuri dar i-au trecut de la sine fara tratament. Va rog imi puteti da un sfat.
Va multumesc!
0
08-12-2021, ora 10:55
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata Corina Madalina
Nu cred ca raspunsul meu este cel mai competent si, de aceea, ti-as sugera sa apelezi la un medic neuropsihiatru cu competenta pediatrica, avand in vedere ca baietelul a mai prezentat perioade cu ticuri. Ticurile sunt efectul unor probleme emotionale, deci trebuie sa ii asigurati, cei din familie sau in colectivitatea de copii pe care o frecventeaza, un climat de siguranta si iubire. Sanatate !
0
09-12-2021, ora 20:46
CorinaMadalina
Nu este medic/terapeut
CorinaMadalina
Va multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul