Galme pe gamba

17-03-2013
calexiandra
Nu este medic/terapeut
calexiandra
De o luna de zile mi-au aparut 2 galme pe gamba de la piciorul drept. Galmele nu m-au deranjat cu absolut nimic pana acum 3 saptamani cand s-au umflat, sunt dureroase si simt o usturime ingrozitoare, dar totodata si frig(doar in zona galmelor). Si.. nu stiu din ce cauza, ma durea atat de tare incat nu puteam calca pe el fiindca ma ustura si ma durea in acelasi timp. Imi puteti spune ce ar putea fi ? Am fost la 5 doctori, nimeni nu stie de la ce ar putea fi. Unii au spus ca s-ar putea sa fie tromboflebita, altii edem alergic.
Mentionez ca am facut si o radiografie ( nu am nici o problema ) si un doppler ( mi s-a spus ca viteza sangelui este putin incetinita si atat )

Va multumesc anticipat ! Astept raspuns :)
3 comentarii
0
18-03-2013, ora 10:50
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Ati consultat un specialist in Chirurgie Vasculara?? Examenul Doppler este util doar in mainile specialistului in chirurgie vasculara...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
18-03-2013, ora 19:30
calexiandra
Nu este medic/terapeut
calexiandra
Normal ca am consultat :) dansul mi-a spus ca am viteza incetinita si atat...
0
21-03-2013, ora 19:51
claudiu_adrian
Nu este medic/terapeut
claudiu_adrian
Buna ziua.
Am o problema destul de serioasa la picior.
In urma cu 12 zile (pe 10.03.2013) in timpul unei partide de fotbal am primit o lovitura foarte puternica la gamba piciorului drept. La 2 minute dupa primirea loviturii, piciorul s-a umflat foarte rau. Cand am ajuns acasa am pus o punga cu gheata si am luat un antiinflamator sperand ca se retrage umflatura. Joi 14.03.2013 nu am mai suportat durerea si am mers la medic. In urma ecografiei facute la spital am aflat ca nu am o vena sparta ci doar un hematom foarte puternic (cel putin a sa au zis medicii). Mi-au recomandat sa iau concediu medical sa nu mai fac efort cu piciorul, lucru pe care l-am facut, sa iau midocalm, vimovo si sa ma ung cu unguentul ALEE. Cu toate ca am urmat sfatul medicului, astazi 22. 03.2013 la o saptamana de cand mi-a recomandat tratamentul constat ca nu este nici-o ameliorare si durerea insuportabila continua. Mai mult abia mai pot calca cu piciorul drept.

ESTE POSIBIL CA MEDICUL SA SE FII INELAT cand a spus ca am doar un hematom) SI SA AM RUPTURA DE TENDON SAU RUPTURA DE MUSCHI.

VA ROG FOATE MULT SA-MI DATI UN SFAT DACA SE POATE.
Multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: