ganglion axilar

29-03-2008
alinaG
Nu este medic/terapeut
alinaG
In primul rand ma bucur ca am ocazia sa intreb persoane autorizate in legatura cu problema mea, din pacate am observat ca nu sunt si singura, intrebarea mea este referitor la un nodul, ganglion sau ce o fi, aparut acum cateva zile la axila stanga, foarte dureros de altfel si rosiatic iar durerea difuzeaza atat pe mana stanga dar si pieptul este dureros la palpare.
Nu stiu la ce specialist sa ma adresez, nu am timp sa ma ocup prea mult de sanatatea mea, lucrand aproape 12 ore/zi, mi-ar fi de ajutor un raspuns cu ce fel de medic sa incep, chiar nu stiu.
Tinand cont ca ma adresez unor medici va mai pot spune despre mine, ca am antecedente referitor la cancer, mama mea a murit la varta de 39 ani de cancer mamar.
Ce ar trebui sa fac?
Sa merg direct la oncologie, sau sa merg mai intai la ginecolog.
Multumesc frumos!
6 comentarii
0
30-03-2008, ora 00:00
2510
Nu este medic/terapeut
2510
ce varsta aveti?viata sexuala este normala?aveti probleme la menstruatie?ciclul menstrual este regulat?
0
30-03-2008, ora 00:00
alinaG
Nu este medic/terapeut
alinaG
varta34 ani, casatorita, ciclul menstrual regulat, dar insotit de dureri si hemoragie abundenta in primele 3 zile, chiar in ziua acesta am menstruatie.Am un baietel de 10 ani.
0
30-03-2008, ora 00:00
2510
Nu este medic/terapeut
2510
eu sincer nu cred ca e vorba de cancer.mai degraba e o cauza hormonala.felicitari pentru baietel, sa va traiasca!de asta v-am si intrebat de ciclu menstrual, pentru ca de multe ori apare o inflamatie a glandei mamare inainte de ciclu si este insotita de adenopatie axilara.cel mai bine ar fi sa mergeti la ginecolog si sa faceti si o echografie, de preferat transvaginala.ideal ar fi sa va duceti chiar cand aveti menstruatie, pentru a se vedea clar modificarile ovariene(daca acestea exista).va doresc multa sanatate si succes si sa ma tineti la curent!daca mai aveti vreo nelamurire, va stau la dispozitie
0
30-03-2008, ora 00:00
alinaG
Nu este medic/terapeut
alinaG
Multumesc frumos pentru toate urarile si pentru sfat, nu credeam ca pot intalni astel de pesoane sensibile la problemele altora, va multumesc, nu am cuvinte sa exprim cea simt. Daca deschid subiectul familiei ma cred paranoica, asa ca va multumesc pentru sprijin. Cu siguranta va voi tine la curent cu evolutia starii mele de sanatate.
0
30-03-2008, ora 00:00
2510
Nu este medic/terapeut
2510
nu sunteti deloc paranoica, e normal sa fiti speriata, tinand cont de antecedentele din familie.ma bucur ca am putut sa va ajut, macar putin si va tin pumnii!cu siguranta o sa fie ok ! :)
0
31-03-2008, ora 00:00
alinaG
Nu este medic/terapeut
alinaG
Am fost la ginecolog si am facut ecografie, medicul mi-a comunicat ca am uterul normal, ovar stang 26.6 si ovar drept 28.6, si ca nu vede nicio problema. Am card de sanatate facut de firma unde lucrez si in cel mai scurt timp am sa-mi fac si mamografie la ambi sani, probabil si testul papanicolau. Multumesc pentru recomandarile facute, deja ma simt mult mai bine iar acel ganglion este mult mai mic acum. SANATATE VA UREZ TUTUROR !

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.