ganglion inflamat. rog raspuns urgent!

11-10-2009
Alice-bv
Nu este medic/terapeut
Alice-bv
Buna ziua,

Am 32 de ani si de cand ma stiu am avut ganglioni mariti care, dupa cure la mare, dispareau. De mai multi ani(4) am un ganglion inghinal marit(3 cm). L-am investigat inca de cand l-am depistat la specialisti f buni care mi-au spus sa uit de el(avand si ecografie si bilant sangvin absolut normale)
De ceva timp, piciorul respectiv a inceput sa ma doara(o durere difuza in gamba care apare si dispare...nu pot stabili ce anume o declanseaza). Am facut din nou toate analizele si sunt normale.la fel si starea mea generala care, exceptand ingrijorarea, este perfecta. Nu ma simt obosita, nu am slabit, am pofta de mancare.
Ganglionul nu s-a marit, este mobil dar au mai aparut inca doi mai mici alaturi. Medicul specialist(acelasi de acum 4 ani), un mare prof in imunologie, m-a asigurat ca nu-i nimic alarmant, ca n-as avea motive de ingrijorare.Pentru linistea mea, m-a programat peste doua saptamani la un examen RMN.
Intrebare: poate fi o suspiciune de limfom? Daca nu, ce poate fi? Ma ingrijoreaza f mult aceasta durere in picior. Sunt f speriata. Va multumesc mult pentru raspuns!
3 comentarii
0
26-10-2009, ora 21:03
Alice-bv
Nu este medic/terapeut
Alice-bv
Nu-mi raspunde nimeni?
Intre timp am facut si RMN-ul care n-a aratat altceva decat aratase ecografia. Ganglionul inflamat a fixat substanta de contrast dar medicul a spus ca imaginea nu este neoplazica. Mi-au prescris antibiotoc(ciprinol 1gr/ zi) timp de trei saptamani si RMN de control dupa doua luni.
Eu am in continuare durere in zona inghinala si acea jena in tot piciorul.si sunt inca speriata.
0
23-02-2010, ora 14:27
elissa1
Nu este medic/terapeut
elissa1
Buna ziua
Eu am 31 de ani si de cand ma stiu am aceiasi problema, numai ca la mine piciorul, cu aceleasi simptome, ma supara de mai bine de 12 ani.
Am consultat o groaza de medici, am facut multe RMN-uri si cu toate acestea nici un raspuns.
Am aflat ca limfa mea dreneaza greu si este incarcata dar nici o justificare pentru gamba.
La o testare cu ajutorul unui program ce detecteaza intreruperile de enrgie care pot exista in corp in urma unor leziuni suferite pe parcursul vietii (entorse, probleme de coloana etc ), a aparut ca existand aceasta intrerupere si in zona inghinala dar si pe gamba. Problema este ca programul nu poate arata care anume a fost cauza.
Poate daca tu ai aflat intre timp ceva, te rog foarte mult sa imi transmiti si mie. Eu deasemenea te voi tine la curent cu noutati, in cazul care obtin ceva. Se pare ca problema noastra nu o poate detecta orice medic. Eu personal sunt foarte dezamagita de felul in care doctorii ajung sa ridice din umeri.
Multumesc.
Eliza
0
01-04-2010, ora 22:02
taniarianat
Nu este medic/terapeut
taniarianat
pt alice-bv
sunt noua pe acest forum dar am aceeasi problema ca tine.
Am facut doppler vascular, eco de parti moi si nu se vede nimic in afara de un ganglion inghinal inflamat de 4 cm.Imi este frica deoarece stau asa de 1 an.Am doi copii mici si ma dispera felul in care doctorii se comporta.EI NU GASESC NIMIC DECI TOTUL E OK.Ajungi de se uita la tine de parca ai fii nebun si te plimbla d
octor de dragul plimbatului.
mihaela

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.