Ganglioni?

31-12-2008
HARCA CORINA
Nu este medic/terapeut
HARCA CORINA
Buna ziua!Am un baietel de trei ani si de mai multe luni, in partea stanga a gatului, sub ureche i-au iesit niste margelute, de mai multe dimensiuni, tip ganglioni, cel mai mare sa fie de marimea unui bob de mazare, se simt pa pipait si sunt destul de vizibile.Pediatrul a spus ca nu e nimic grav si nimic mai mult.As vrea sa stiu daca intradevar nu e nimic grav si de ce apar?Ce trebuie sa fac sa nu-i mai apara?Multumesc!
1 comentarii
0
01-01-2009, ora 13:24
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Acesti ganglioni daca nu sunt durerosi, rosii, nu pun probleme, nu te ingrijora.Aparitia lor inseamna ca recent copilul a avut sau are o raceala in gat, sau o infectie la ureche, sau la o maseluta etc.. In urmatoarele doua saptamani trebuie sa urmaresti daca mai apar si alti ganglioni, daca acestia care sunt se maresc, devin durerosi si rosii.In ceste cazuri trebuie sa mergi cu copilul la medicul de familie.Daca copilul acum este racit, trebuie tratat.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul