ganglioni in zona inghinala

11-09-2009
p.mroxana
Nu este medic/terapeut
p.mroxana
Buna ziua, as dorii sa stiu va rog, ce se intampla si ce pot sa fac atunci cand mi se inflameaza ganglionii din zona anghinala (incheietura picior), foarte des cat un bob de mazare sau mai mare si devin durerosi, chiar si atunci cad merg. As dorii sa stiu motivul aceste-i inflamari, si ce imi recomandatii...este ceva grav?? imi provoaca chiar si o usoara stare de voma si imi simt corpul slabit, si nu sunt in perioada de menstruatie. Aceelas fenomen imi mai apre si la sani sub forma de noduli, in tipul sau inaitea menstruatiei.Va multumesc si astept raspunsul dv. in cel mai scurt timp.
3 comentarii
0
13-09-2009, ora 18:21
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Zona inghinala...Poti incepe printr-o vizita la medicul de familie si un set de analize.E posibil sa fie un focar de infectie undeva.
0
14-09-2009, ora 09:43
p.mroxana
Nu este medic/terapeut
p.mroxana
Va multumesc !
0
18-10-2009, ora 11:08
oana andreea
Nu este medic/terapeut
oana andreea
buna ziua.mi-a iesit o unflatura in zona inghinala, pe partea stanga a piciorului...am fost operata si mi s-a spus ca am hernie enghinala, dar si operatie umflatura o am tot pe picior si am dureri.am avut s-au nu hernie inghinala??ca femeie pot avea 3 hernie (asa cum mi s-a spus de medic?)???Va multumesc.astept raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ganglioni inghinali măriți - infecție, cancer sau altceva?
  •