Ganglioni submandibulari mariti

03-08-2018
click
Nu este medic/terapeut
click
Buna ziua! De doua saptamani am ganglionul de pe partea dreapta inflamat, am avut durere in gat aprox doua zile dupa care a trecut insa ganglionul a ramas la fel. De 3 zile s-a inflamat si pe partea stanga, de asemenea tot la fel simtind uneori un nod in gat, dar nu tot timpul. Ieri am fost la ORL la control si mi-a spus ca am amigdalele inflamate si mi-a dat tratament pt 5 zile mig 400 3/zi si antibiotic 1/zi. Am ramas un pic sceptic deoarece toata consultatia nu a durat nici 2 minute. Precizez ca nu am mai avut probleme cu ganglionii pana acum desi am mai avut dureri in gat. De asemenea am facut recent niste analize generale si au iesit toate bune, in limite normale.
3 comentarii
0
03-08-2018, ora 10:18
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
un reflux gastro-esofagian de la alimentatie incorecta..duce la iritatii permanente in gat, se inflameaza in timp amigdalele, faringele si normal sa apara si ganglioni
0
03-08-2018, ora 10:34
click
Nu este medic/terapeut
click
Cred ca m-am exprimat gresit. La durerile in gat ma refer ca am mai avut, rare, dar fara ganglioni inflamati, este prima data cand patesc asa. In general cand mai aveam o raceala. Imi recomandati sa mai fac si alte investigatii dupa terminarea tratamentului ?
0
05-08-2018, ora 21:02
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da, consult la GASTROLOGIE
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noduli la gât (noduli limfatici laterocervicali, noduli tiroidieni)
  •