Ganoterapia

25-05-2008
Daniela Soare
Nu este medic/terapeut
Daniela Soare
- Ganoderma, planta revolutionara a Tineretii, crestere imunitatea, crestere oxigenarea celulelor, combatere radicalilii liberi, calmeaza durerile, detoxifieaza de metalele grele si imbunatateste performantele.
- Bogata in Germaniu Organic, Tripertenoide, Adenozine, Esenta ganodermica, Antioxidanti si Aminoacizi, ea face ca nicio alta forma de vegetatie nu i se poate comparata.
- Terapia cu Ganoderma actioneaza holistic asupra tuturor structurilor din organism, pornind de la partea fizica pana la cele mai profunde nivele ale fiintei. -
3 comentarii
0
20-07-2009, ora 17:23
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Ganoderma este intr-adevar un remediu natural foarte bun pt multe afectiuni, insa tratamentul trebuie sa fie de lunga durata si calitatea ciupercii trebuie sa fie optima. Numai Bine!
0
14-02-2010, ora 23:33
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
La mine afectiunea a avansat sub tratamentul cu ganoderma.Si nici un remediu naturist nu a oprit avansarea ca localizare decat:uleiul de catina, gargara cu ulei de masline presat la rece, probiotice, apa alcalina, si complexul vit B1B6B12.
0
14-08-2011, ora 22:56
Demetra Cucueanu
Identitate neconfirmată
Demetra Cucueanu
Cafeaua cu ganoderma este solutia gasita de mine in cazul simptomelor pe care le am in cazul consumului de cafea obisnuita, (de obicei iau calciu ca sa-mi revin)
De ce sa nu recunoastem, pe parcursul zilei este necesar un stimulent, si pentru cei care prefera cafeaua, ca si mine, este o solutie excelenta o ceasca de ganocafe, terapeutic, usor energizant si cu gust delicat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.