Gastrita?

08-04-2013
Ancutza27
Nu este medic/terapeut
Ancutza27
Buna ziua,

De aproximativ 1 luna jumatate, trec prin ceva asemanator atacurilor de panica de fiecare data cand folosesc mijloace de transport in comun. Devin agitata (imi simt inima batand puternic), am o senzatie aproape sufocanta de voma (dar nu vomit niciodata), transpir, si resimt o senzatie puternica de panica, simt nevoia sa ies la aer, am ameteli. Sunt ingrozita de mersul cu autobuzul, nu mai pot concepe rational ideea, am evitat de cand au aparut primele reactii, dar e dificil, pentru ca serviciul e la cativa km de casa (stau langa oras).
Cel mai frica imi este de senzatia de voma si de ideea de a voma in public (mi s-a intamplat in adolescenta si a fost traumatizant).
Primele senzatii au aparut dupa o cura de vreo 3 zile cu Ketonal forte, cu care m-am tot tratat in ultimul an din cauza unor dureri dentare. Ma gandesc ca ar putea avea vreo legatura cu senzatia de voma pentru ca stiu ca sunt destul de puternice.
De fapt totul s-a declansat intr-o seara, acasa, cand am simtit puternic senzatie de voma iar de a doua zi dimineata, senzatia a revenit in autobuz si oricare alt spatiu inchis.
Nu am mai luat de atunci niciun fel de medicament, iar senzatiile au disparut in mare parte, ramanand doar cele din autobuz, de care imi este si cel mai frica.
Trec intradevar printr-o perioada stresanta dar nu mai stresanta decat altele.
Mentionez si ca am fost mereu o persoana anxioasa, cu tot felul de frici mai mult sau mai putin intemeiate.
.
Multumesc oricum anticipat,
2 comentarii
0
08-04-2013, ora 19:28
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
pt mine ROG detaliaza CUM ai reusit sa faci 3 (trei) zile cura cu ketonal..???????????
avand in vedere ca pt probleme dentare rezolvai posibil si-n 2-3 sedinte la dentist.???
POSIBIL sa-ti fii afectat mucoasa gastrica.
asteapta sfatul unui medic
sanatate
0
26-05-2013, ora 19:24
maraanton
Nu este medic/terapeut
maraanton
la mine gastrita s-a manifestat cu dureri in capul pieptului si arsuri, mai ales cand mancam ceva prajit sau de la cafea, am luat tratamentul dat de dl dr Paul Dragomir de la Medsana, si sunt ok acum, insa cred ca la dumneavoastra e de natura psihologica, cred ca ar trebui sa discutati cu un psiholog pentru atacurile de panica. numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Tratament gastrită
  •