Gastrita :(

05-12-2013
cristiana mede
Nu este medic/terapeut
cristiana mede
Am nevoie de ajutor... mai exact, sa ma linistiti cumva. In urma cu o luna si o saptamana, am avut o durere puternica in partea dreapta, langa capul pieptului. Dupa ce mi-a trecut aceasta durere, am ramas cu senzatia de respiratie grea... d e parca organismul meu nu primea suficient aer. Cand m-am dus la toaleta, am obesrvat ca scaunul meu era de o culoare foarte inchisa... cenusie sau neagra. M-am panicat si mai tare si m-am dus imediat la doctor. Acolo mi-au facut analize la sange, urina si inima. Toate au iesit bine. Mi-au spus ca am gastrita acuta si mi-au dat Lansoprazol 15 mg/2 x zi. Timp de o luna de zile am luat aceste medicamente, care nu mi-au facut bine. Am avut reactii adverse, gen, ameteli, lipsa pofta mancare, moleseala, stari de agitatie si in final, mi-au aparut si niste bubite mici si rosii pe picioare. Cu toate astea, medicul mi-a spus sa nu intrerup tratamentul. Dupa o luna, m-am dus la un alt medic si i-am spus despre simptomele pe care le am.
Dimineata am stari de greata, pofta de mancare nu am nici acum, si pe langa asta. Culoarea scaunului isi revenise inca din prima zi in cae am luat Lansoprazol.
Au trecut aproape 6 saptamani, de 4 zile iau Omeprazol... nu mai am dureri atat de mari in zona stomacului, si nici crampe abdominale. Problema mea este in continuare lipsa poftei de mancare si faptul ca scaunul meu este moale, (nu diaree) si in interiorul lui am vazut niste firicele foarte mici, de culoarea maro.
Poate fi din cauza faptului ca in acest timp am mancat doar fierturi, banane si lapte?
Sunt panicata, va rog ajutati-ma. Am fost la mai multi medici, si toti mi-au spus ca asa se manifesta gastrita si ca trebuie sa am rabdare.
Au spus ca nu este cazul de endoscopie, si ca daca aveam sange in scaun, fie era rosu curat, fie negru.
Saptamana asta mi-am facut si analiza la sange ot heliobacter... inca astept rezultatul!
2 comentarii
0
06-12-2013, ora 13:27
cristiana mede
Nu este medic/terapeut
cristiana mede
Este cineva care imi poate da un raspuns???... cineva??? Va rog?
0
08-12-2013, ora 11:18
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Probele hepatice sunt bune ? + un timp de sangerare, un timp de coagulare, GGT, markerii pentru hepatita B si C, ecografie abdominala.e de vazut in continuare ce e de facut, in functie si de rezultatele acestor analize.medicul de familie va poate sfatui si indruma
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Tratament gastrită
  •