Gat inflamat, Nu stiu ce sa mai fac cu el.

20-04-2012
alinescoo
Nu este medic/terapeut
alinescoo
Buna ziua,

Incepand din toamna trecuta a inceput gatul sa ma deranjeze. Practic se inflameaza exact in portiunea unde inghit. Trece cu paracetamol/nurofen/dropsuri insa dupa cateva zile iar revine. Daca nu tratez se inflameaza intr-o veselie si dau intr-o raceala sanatoasa. Pana acum am facut asa:
1. Mers la medic primar ORL-ist. Am facut o gramada de analize de sange si extrudat din gat. Totul a fost ok exceptand faptuc ca am iesit pozitiv la Helicobacter si mi-a zis ca din cauza asta urca acidul din stomac si mi se inflameaza gatul. Buuun, luat tratament anti Helicobacter cu cele 2 antibiotice + inca ceva medicament timp de 1 luna. Rezultat = gatul tot la fel

2. Mers la medic primar Gastroenterolog si facut endoscopie superioara cu preluare probe de helicobacter. De helicobacter am scapat, nu am nici o problema la stomac. Dar a zis ca din cauza stresului stomacul nu se dilata cat ar trebui se daca ca un fel de balon care se strange din cand in cand si atunci imi urca acidul in gat. Buuuun, luat ibutin timp de 3 luni. Rezultat = gatul tot la fel.

Nu am simtit niciodata acid in gat, poate noaptea sa fi urcat... insa na'... asa mi s-a zis.

In concluzie, ce sa ma mai stiu face ? Unde sa ma mai duc ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.