Gat rosu senzati neplacute

07-11-2007
john_imst
Nu este medic/terapeut
john_imst
Am fost operat de amigdalita (cronica aceasta am avuto timp de cativa ani) dupa operatia de extirpare am avut o broblema cu vindecarea in partea din dreapta a gatului (in partea stanga m am videcat complet iar in partea din dreapta rana(taietura) nu se vindec sa recurs la inca 2 operati de cauterizare cu laser la interval 7-8 luni dupa ce am scos amigdalitele. In concluzie au trecut 2 ani de cad am scos amigdalitele si 5 luni de la ultima operatie cu laser si tot a ramas acea carne vie care functioneaza ca un senzor (la cald rece cd ma spal pe dinti, acidulate tec)Intrebarea mea este poate sa fie vrun stafilococ si ce teste mai pot face in afara de exudat faringean?
2 comentarii
0
18-12-2007, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Teste nu poti face Dar poti sa eviti bauturile acidulate care irita foarte mult local. Antiinflamatoare local(pastilute de supt). In caz ca local a ramas un rest amigdalian trebue vazut de un ORL-ist care sa decida ce se poate face.
0
19-01-2008, ora 00:00
mary77
Nu este medic/terapeut
mary77
si eu am aceeasi problema, adica:am fost operata in 2007 de amigdale, la spitalul Elias si sunt foarte dezamagita de rezultatul operatiei, medicul care ma operat nu ma curatat bine si mi-a lasat resturi amigdaliene(partea stanga), acest lucru l-am aflat de la alti medici orl-sti.Am revenit la dr.Safta medicul care ma operat si in urma consultatiei, a zis ca nu am nimic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: