Gat uscat si dureros

14-01-2018
Ralucaste
Nu este medic/terapeut
Ralucaste
Buna ziua

Pe 20 Decembrie boala a debutat cu stare generala alterata, febra 38.5 dupa care a urmat amigdalita cu puroi si otita medie si tuse. Pentru ca locuiesc in anglia si accesul la medicul specialist este imposibil, medicul generalist mi -a perscris penicilina. Dupa 2 zile mi-a schimbat antibioticul cu amoxicilina 500 1 la 8 ore, timp de 10 zile. Intre timp am ajuns in romania si pentru ca tusea era destul de puternica am fost la pneumolog si mi s-a dat klacid timp de 5 zile. In total 17 zile de antibiotice... dupa ce am terminat klacid eram bine, urechea dreapta a ramas tot infundata dar doctorul orl a spus sa fac inhalatii si sa folosesc spray de nas si im final se va desfunda. Doar ca dupa nici 4 zile m-am imbolnavit iar. A inceput cu un nod in gat tuse toata noaptea, febra 37.5-39 timp de 3 zile si nas infundat Am luat doar paracetamol si nurofen raceala si gripa si pastile de supt pentru gat si bixtonim. Am gatul si limba foarte uscate si peretele gatului iritat si dureros si nasul infundat motiv pentru care nu pot sa dorm. Urechea este inca infundata putin. Ce imi recomandati?
1 comentarii
1
14-01-2018, ora 10:26
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1.pe forum cautati postari despre Catar tubar, Otita seroasa
2 cat despre gat uscat.. poate fi provocat de reflux gastro-esofagian..de la medicamente sau de la alimente acre acide, citrice, lamai..otet..s.a
Ajuta regimul alimentar si solutii uleioase pentru nas, gat.. care se gasesc la plafar sau in magazine alimentare ( daca au un coltisor naturist )
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: