Gaze - colon iritabil - cauze psihice

10-04-2018
Vlad^
Nu este medic/terapeut
Vlad^
Buna ziua !

Va multumesc pentru ca ati raspuns unui mesaj pe care l-am postat in octombrie, anul trecut. ( http://www.romedic.ro/forum/gaze-103793 ).
Din pacate, am ramas cu aceleasi probleme, recunosc ca am progresat si am inteles multe lucruri ( m-am deschis fata de familie care mi a dat sfaturi utile )Din punct de vedere medical, nu am un diagnostic.

https://ibb.co/mvHq4x
https://ibb.co/gms1Bc
https://ibb.co/nynq4x

Nu sunt prea mandru de mine ca ma impotmolesc intr-o problema asa penibila... am incarcat 3 poze pe site-urile de mai sus, care reflecta in totalitate ce mi se intampla...
Ma vad un pic fara speranta... m-am cam saturat de framantarile acestea inutile ( traiesc intr-o familie de extrovertiti si particip ff des la intalniri de grup cu multi prieteni ) Nush cum a ajuns sa imi fie frica de asa o "prostie", dar problema parca ma urmareste.
Sunt o persoana iubita, prietenoasa, cu o minte foarte agera, logica, IAR aceasta problema imi pare singura bariera spre o viata de vis.
Nu a existat nici un moment in care sa imi schimb deciziile in functie de frica. ( ex: am ales sa merg la orice intalnire si sa stau pana la final, indiferent de starea interioara )
Va multumesc mult pentru ca ati avut rabdare sa cititi intreg mesajul, mi-as dori sa aud de la dumneavoastra un motiv de incurajare ca boala nu va persista toata viata ca daca imi inving frica este posibil sa nu ma mai infrunt niciodata cu asa ceva ! ( totusi spuneti adevarul :)) )
Astept cu drag raspunsul !!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici