glanda timus

08-10-2008
aoxana
Nu este medic/terapeut
aoxana
Am 28 de ani. in urma tomografiei spiralate mi s-a depistat glanda timus marita care dupa unele explicatii ale medicilor la virsta mea ea nu trebuie sa fie. Mi s-a propus operatie de inlaturare sau sa stau pina cind voi avea semne de miastenie, pana cind eu nu le am. Unii medici imi spun ca acesta este o forma de cancer. este oare adevarat? Cum e mai bine sa procedez?
1 comentarii
0
08-10-2008, ora 00:00
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Categoric, este necesara parerea altor medici specialisti care activeaza in centrele universitare Bucuresti, Cluj, Iasi parere legata de oportunitatea extirparii glandei timus in coditiile unui pericol real de declansare a miasteniei, o boala neurologica grava..Pentru informarea ta citeste despre miastenie pe site-ul --------------* in Dictionarul medical -Termeni medicali. acolo poti cauta si articole medicale legate de miastenie si timus.Procedezi dupa principiul: "solutia terapeutica cea mai frecvent recomandata"!!, care presupune sa consulti cat mai multi specialisti cu experienta si cat mai repede cu putinta pana nu se declansaza miastenia !! S-auzim de bine !!

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK