glicemie marita

23-06-2011
ichim69
Nu este medic/terapeut
ichim69
Buna Ziua !
Mama mea in varsta de 75 ani se confrunta cu o glicemie marita ca urmare a unor necazuri in familie. Glicemie marita insemnand intre 155-190. O singura data a ajuns la 300 ca urmare a decesului cumnatului meu, dupa care a revenit sub 190. O perioada a facut tratament cu ceai antidiabetic si momordica, dar nu s-a observat nici o ameliorare. In prezent a avut la ultima masuratoare 166. Este necesar sa mearga la medicul diabetolog? Ce complicatii mai poate aparea la varsta ei?Va multumesc.Liliana Ichim
2 comentarii
0
23-06-2011, ora 18:33
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
DA, de mers la analize si glicemie luata venos! Glicemiile mari, mai ales la aceasta varsta sunt periculoase. Chiar daca oscileaza, sau mai scade, mergeti la consult de specialitate.
Sanatate!
0
24-06-2011, ora 01:54
Vasilica16
Nu este medic/terapeut
Vasilica16
Pe langa tratamentul medicamentos(care va trebui urmat cu strictete+regimul alimentar), va trebui sa faci tot posibilul sa o tii departe de toate lucrurile care ar putea sa o faca sa se agite(ar fi util si un tratament pt. linistirea ei, ceva usor, macar pe baza de plante).Va trebui sa faca multa miscare, sa stea calma fara a fi expusa la stres.
Sanatate multa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK