Glioblastom - un diagnostic cumplit

818 comentarii 1 2 ..... 171819 ..... 27 28 Înainte ›
0
30-08-2012, ora 22:04
dalina82
Nu este medic/terapeut
dalina82
Nu am pus nici o secunda la indoiala ceea ce a facut neurochirurgul impreuna cu echipa sa. Am o stima deosebita fata de dansul. Eu sunt doar speriata de recidiva asta...adica nu stiu daca este o recidiva sau efectul radioterapiei cum au spus ca este probabil sa fie. Stiu ca n-avem alta varianta decat sa asteptam sa vedem, insa incertitudinea asta parca ma termina.asta pe langa faptul ca este atat de greu de acceptat diagnosticul asta.
0
30-08-2012, ora 23:47
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
inteleg foarte bine. trebuie sa vedeti si un oncolog intre timp.
0
31-08-2012, ora 22:59
iris_dariana@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
iris_dariana@yahoo.com
Dl RaulDuke.multumesc pt k ati citit.manitol nu mai poate lua pt k a fakut perfuzii foarte multe deja ku manitol(2sapt tot cate500ml de 2ori pe zi)dar daka nu v-a fi mai bine tot la manitol v-a ajunge.de 2zile ia furosemid dar deja e mult mai bine si de maine imi scad si dóza de tramadol(la100mg pe zi)pt ka nici capul nu o maph doare.sper sa fie bine.
0
01-09-2012, ora 10:56
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
da, o sa fie bine! dar asta nu va fi la nesfarsit si trebuie sa fii pregatit pentru orice, mai ales pentru lucrurile rele. iti uram mult noroc!
0
06-09-2012, ora 10:39
dalina82
Nu este medic/terapeut
dalina82
Domnule Raul,

Aseara tatal meu a avut un episod...nici nu stiu cum sa-l numesc. A avut acea senzatie de amorteala pe partea dreapta (a inceput cu mana, burta, picior - senzatie de arsura) si nu a mai vorbit bine. Cam intr-o jumate de ora i-a trecut. Acum vorbeste bine din nou...dar nu stiu pana cand. Am sunat la Cluj la neurochirurgul care l-a operat si e plecat din tara pana luni. I-am explicat asistentei lui despre ce este vorba si mi-a spus sa revin luni dimineata si imi va spune doctorul ce este de facut. Insa pana luni mai sunt 3 zile in care se poate intampla orice. Din experienta dumneavoastra ce inseamna asta? Ce ma sfatuiti sa fac? (aveti expusa mai sus pag. 17-18 toata povestea tatalui meu)
0
06-09-2012, ora 22:46
elyelena
Nu este medic/terapeut
elyelena
Buna seara tuturor! am citit postarile voastre si mi-am permis sa scriu si eu cateva randuri... cu disperare as putea spune ca am incercat sa fac ce mi-a stat in putinta.. Pe date de 3 iulie mama a fost diagnosticata cu glioblastom si pe 6 iulie a fost operata. Sunt 2 luni de atunci si starea mamaei s-a inrautatit., a facut manitol 15 zile a fost 3 saptamni bune, cu un progres bun, incepuse sa mearga, sa vorbeasca coerent (pt ca inainte de operatie timp de o saptamana intrase in stari de confuzie si delir, iar pe partea stanga semipareza)...incepand cu a 4-a saptamana mama nu mai putea sa mearga, obosea si cand vorbea...treptat nu a mai putut sa mearga si nici sa mai vorbeasca, acum abia mai deschide gura sa inghita o lingurita de apa.e foarte agitata noaptea si tot timpul se zgarie daca nu e tinuta de mana, oare sa fie din cauza durerilor? acum face inectii cu tramadol.. ma simt neputincioasa si nu pot suporta acest chin ce il indura, nu stiu ce sa mai fac, nici macar nu mai stiu daca exista sansa desi am incercat si pe cale naturista. :(((
0
07-09-2012, ora 20:38
luminella
Nu este medic/terapeut
luminella
Buna seara tuturor,
mama mea in virsta de 73 ani a fost operata de glioblastom pe 1/09/2011 la spitalul Bagdasar de DOMNUL DOCTOR MUNTEANU, am tinut neaparat sa specific de cine a fost operata pt ca am vazut mesaje jignitoare la adresa d-lui.Vreau sa mentionez si faptul ca am fost informati de dumnealui referitor la ce inseamna glioblastom si ravagiile pe care le face.NU NE-A CERUT NICI UN BAN, ca semn de multumire i-am oferit un cadou modest si sa stiti ca nu am vazut nici-o modificare a comportamentului d-lui fata de pacient nici inainte si nici dupa, a ramas constant.
MESAJ PT DOMNUL RAUL:voi scrie in cele ce urmeaza rezultatul RM cerebral si as dori sa-mi spuneti care este parerea d-voastra, inteleg ca este in regresie dar mai sunt si alti termeni pe care nu ii cunosc.deci:reducerea in dfimensiuni a formatiunii expansive parieto-occipitale stingi cu componenta tisulara gadolinofila dominanta, necroza minima, masurind actual 4cm antero posterior, 22mm transversal si cranio -caudal, dar se remarca o componenta tisulara nodulara de 11mmnevizibila la examenul anterior pe versantul postero medial al formatiunii in intim contact cu trigonul ventriculului lateral sting.reducere in intindere moderata a edemului perilezional.
sistem ventricular si modificari de substanta alba periventriculara nemodificate (amprentare similara a VL sting, linie mediana fara deplasare, plaje de hipersemnal FLAIR periventriculare in context vasculo degenerativ +/-postradioterapie)
reducerea prizei de contrast durale in dreptul voletului.
regresie dimensionala importanta in ansamblul a PEIC parieto occipital sting, dar cu cresterea componentei tisulare.

menzionez ca in afara de tratamentul dat de oncolog nu am facut nimic in plus.
acum 2 luni i-am facut o transfuzie de singe pt ca avea trombocitele scazute si nu putea continua cu temodalul.
va multumesc si astept un raspuns
0
08-09-2012, ora 14:43
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
luminella: examenul RMN este valabil in conditiile punerii in context cu tratamentul si in ordine cronologica. altfel nu pot sa deduc decat urmatoarele: a fost operata, a fost bine, dupa care a recidivat, ca atare a inceput un tratament cu RADIOTERAPIE si TEMODAL, pana in momentul de fata continuand cu temodal. daca ma insel, spune-mi si unde anume.

RMN-ul de mai sus (cred) descrie ce pare a fi o REMISIE PARTIALA a tumorii cerebrale, deci o indicatie a continuarii tratamentului cu temodal. tratamentul va fi, ca atare, continuat PANA LA PROGRESIA BOLII (evidentiata fie printr-un RMN fie prin aparitia simptomelor) sau pana la aparitia unor efecte adverse insuportabile la tratament.

separat... intreb: are simptome ? mai are vreun tratament ?
0
09-09-2012, ora 00:08
luminella
Nu este medic/terapeut
luminella
Buna seara domnul Raul,
a-ti intuit bine...operata -a fost bine-in decembrie 2011 a facut cobalto-si de atunci suntem cu obisnuitele deacum cure de temodal.
chiar de luni incepe o alta serie si va dura doar 4 zile din 5 pt ca analizele de singe nu aveau valorile optime.
ca simptome..ametelile pe care le-a avut de dupa operatie, confunda destul de tare lucrurile, persoanele, se dezorienteaza, nu are dureri, maninca foarte bine, merge greoi pt ca nu mai are forta, vorbeste dar are probleme de exprimare in sensul ca iti cere cana si de fapt ea vrea bastonul dar stie ce anume vrea numai ca de cele mai multe ori nu poate pronunta cuvintul respectiv.Nu stiu la cum va evolua dar pina acum se pare ca stam destul de bine in comparatie cu ce am mai citit pe forum.
in afara de temodal mai ia si medrol, famotidina, carbamazepina si aspacardin.

va multumesc pentru atentia acordata.
0
09-09-2012, ora 00:59
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
cu placere si numai bine !
0
14-09-2012, ora 00:30
anca.stefanescu
Nu este medic/terapeut
anca.stefanescu
Buna seara,
Ma numesc Anca si va cer cateva pareri referitoare la situatia tatalui meu. In martie 2012, in urma unei epicrize, tatal meu in varsta de 57 ani a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, unde a fost operat la data de 20/3/2012. In urma operatiei s-a efectuat un examen histopatologic si la parafina, cu diagnosticul de hemoragie cerebrala. Cu toate acestea, s-a cerut confirmarea diagnosticului prin examen imunohistochimic si un nou examen histopatologic (doctorul neurochirurg ne-a informat inca dinaintea operatiei ca se suspecteaza o tumora cerebrala, si a cerut re-examinarea probelor biologice prelevate in timpul operatiei). Din pacate, rezultatele re-examinarilor histopatologice si imunohistochimice au confirmat suspiciunea neurochirurgului: glioblastom, localizat temporo-opecular pe partea stanga.
Iata concluziile ultimelor examene:
'Histopatologic: glioblastom.
Imunohistochimic: VIM pozitiv zonal; GFAP pozitiv difuz ; CD34 pozitiv in vase; ACT pozitiv in vase; SYNAPTO negativ; P53 pozitiv in 60%, Ki67 pozitiv in 10%.
Concluzii: Examinarea imunohistochimica este compatibila cu un gliom astrocitar de grad inalt, secundar unuia de grad inferior. Indicele de proliferare relativ scazut trebuie interpretat in contextul prezentei predominante a zonelor necrotice in materialul biologic avut la dispozitie spre examinare.'
In urma operatiei din luna Martie, scorul Karonofsky la externare a fost 90. Din nefericire, radioterapia nu a inceput imediat dupa operatie, ci la o distanta de aproximativ 2 luni (din cauza re-examinarilor materialului biologic, a asteptarii pentru a gasi un aparat de radioterapie care sa functioneze, listelor de asteptare etc.). Tatal meu a urmat tratamentul de radioterapie concomitent cu chimioterapia cu Temodar. S-au administrat de asemenea fenitoina (o perioada, inlocuita apoi din cauza efectelor secundare severe), manitol, dexametazona. De asemenea, au fost efectuate 3 examene RMN: cele efectuate la 03/05 si 01/08 au evidentiat un aspect tumoral (recidiva/rest operator) in progresie; ultimul, efectuat la sfarsitul lunii August (deci la aproximativ o luna fata de cel anterior) au evidentiat ca tumora este stabila. Mentionez ca dimesiunile actuale ale tumorii sunt aproximativ identice cu cele dinaintea interventiei chirurgicale din Martie - dar nu putem sti daca acestea sunt resturi tumorale sau daca este vorba de cresterea, din nou, a tumorii. Medicul neurochirurg care a efectuat operatia a spus initial ca a reusit sa indeparteze majoritatea tumorii, desi alti specialisti neurochirurgi consultati ulterior au mentionat ca este posibil sa nu se fii indepartat decat o mica parte.
Se pare ca in prezent avem doua optiuni: o noua interventie chirurgicala, cu riscul de a afecta permanent centrii nervosi ai vorbirii, sau o noua runda de chimioterapie. Neurochirurgul a spus ca el da preferinta calitatii vietii, si nu cantitatii. Am decis sa amanam o a doua interventie si sa urmam tratamentul chimioterapeutic. Doctorul a mentionat, de asemenea, ca exista anumite analize medicale care se pot efectua pe materialul biologic prelevat chirurgical, in urma carora s-ar putea efectua un tratament chmioterapeutic personalizat - insa, bineinteles, aceste analize nu se fac in Romania, ci in SUA (la fel si tratamentele de care vorbeste medicul, banuiesc ca se refera la Avastin si/sau Lomustine). Intrebarea mea este deci: despre ce analize este vorba? Eu am banuit ca se refera la testele de metilare ADN, care stiu ca sunt standard in SUA. Exista vreun spital / centru medical in Romania care sa efectueze astfel de teste genetice pe tumori? (poate trebuie sa mentionez ca tatal meu in prezent nu sufera decat de tulburari de vedere / vorbire minore, si oboseala)
In final, imi cer scuze pentru lungimea mesajului meu. Orice sfat este binevenit, si va multumesc anticipat. De asemnea, urez sanatate si putere tuturor celor care se afla in situatii asemanatoare. Sunt puternic impresionata de toate mesajele citite pe acest forum, de suferinta indurata si mai ales de neputinta noastra in fata acesui diagnostic necrutator.
0
14-09-2012, ora 21:28
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
din pacate nu exista tratament care, in situatia de fata, sa fie dovedit ca aducand prelungirea supravietuirii, nici macar intarzierea progresiei tumorii in cauza. ca atare NU exista nici un tratament standard recomandat si nici vreo serie de teste, inafara celor care se fac in cazul inrolarii pacientului in anumite studii clinice. singura varianta este deci gasirea unui asemenea studiu in care sa se poata incadra, nu conteaza daca in SUA, desi mai probabil in Europa si chiar Romania...
0
14-09-2012, ora 22:34
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Hallo Dexter si d-na Stefanescu ! Am pus la un subiect de pe aceasta sectiune un film in care exista marturia unei fete care s-a vindecat de 'astrocitom' dupa ce a suferit una sau doua interventii chirurgicale si era in carucirul cu rotile deoarece la una dintre interventii i se atinsese nu stiu ce zona din creier ! Cautati pe youtube filmuletele despre dr simoncini si terapia cu bicarbonat !
0
14-09-2012, ora 23:26
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
prin terapia cu bicarbonat si bunicull meu nu numai ca s-a vindecat si de cancer metastatic, dar a intinerit cu 50 de ani astfel incat a putut sa intre in lotul olimpic roman, apoi a stabilit atatea recorduri mondiale la alergari incat s-a plictisit, dupa care i-au crescut aripi si a inceput sa zboare la intrecere cu soimii de prin carpati. si toate astea de la terapia cu bicarbonat. acum o incerc si eu si incep sa ma obisnuiesc cu inaltimile... ca sa ma pregatesc pentru ce urmeaza.

dincolo de sarcasm, terapia cu bicarbonat este un non-sens medical si stiintific, nu numai ca nu functioneaza. marturiile sunt cel putin mincinoase.
0
14-09-2012, ora 23:47
anca.stefanescu
Nu este medic/terapeut
anca.stefanescu
@ RaulDuke: Va multumesc pentru raspunsul oferit. Deocamdata nu am reusit sa gasim informatii referitoare la vreun studiu clinic in Romania, insa incercam sa ne orientam catre unul in Europa, dupa cum precizati si dvs. Desi imi este foarte greu sa ma impac cu acest diagnostic, sunt o persoana educata si inteleg ca nu extista nici o terapie miraculoasa care sa trateze acest tip de tumora. Ma infurie sa constat cati oameni cad in plasa diversilor sarlatani si cheltuie bani pe tot soiul de terapii fara vreo fundatie stiintifica.
0
15-09-2012, ora 00:09
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
ai mare dreptate despre oamenii care cad plasa respectivelor sarlatanii, dar eu nu imi permit sa-i condamn prea rau. asta prin comparatie cu nenorocitii care aleg sa profite de pe urma lor.

da, ma tem ca situatia pe care o prezinti nu este una cu solutie de vindecare. variantele raman gasirea unui studiu clinic in care sa fie inrolat si concomitent ingrijirea simptomatica.
0
15-09-2012, ora 15:02
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
"Ma infurie sa constat cati oameni cad in plasa diversilor sarlatani si cheltuie bani pe tot soiul de terapii fara vreo fundatie stiintifica. "

D-na Anca sa stiti ca si eu sunt furios tot pe sarlatani, de asta mai si intru pe aici ! O chimioterapie de 10 -15-20 de mii de Euro care se termina invariabil cu moartea prematura a pacientului vi se pare ok ?!
0
15-09-2012, ora 17:45
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
despre pret, e un non-sens. o fi acela costul unui tratament, dar niciodata NU il plateste pacientul, asa ca relaxeaza-te ! e ca si cum ai zice ca esti frustrat de cat de multa energie risipeste soarele in fiecare secunda!

ca tratamentele se incheie cu "moartea prematura a pacientilor" este o minciuna. cine esti tu sa sustii asta ? ai vreo dovada pentru asta ?
0
15-09-2012, ora 22:16
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
'o fi acela costul unui tratament, dar niciodata NU il plateste pacientul, asa ca relaxeaza-te ! '

Este cunoscut acest fapt dar nu si constientizat de multa lume ! Practic ne spui ca moartea este foarte scumpa insa voi o oferiti la promotie ! Chiar daca pentru pacient e moca, cineva profita de acesti bani, desi 9 din 10 pacienti nu scapa cu viata ! Am vrut sa scot in evidenta acest aspect pentru ca s-a adus in discutie termenul de 'sarlatanie' fara sa se precizeze exact cine o practica mai cu spor !

Singura posibilitate reala de a progresa in domeniul oncologic este introducerea criteriului de plata per pacient vindecat, adica sa vi se dea o suma de bani prestabilita pt fiecare pacient vindecat sau vizibil ameliorat ! Abia atunci o sa umblati VOI dupa tratamente ieftine si eficiente, ca sa va ramana profit pt spital -salarii bune, tratamente, investitii etc - si nu sa blocati si sa denigrati voi si companile farmaceutice, tot felul de tratamente dovedite deja ca eficiente ! Papagalilor ! Hauwk ! Am zis ! :)

De dovezi nu ma intreba pe mine, intreab-o pe presedinta comitetului tau de sustinere, d-na Mara Tom ! O sa te lamureasca dansa mai bine, cred !
0
15-09-2012, ora 23:41
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
am inteles, deci NU ai nicio dovada de genul asta si nici macar nu iti trece prin cap sa zici ca ai, caci dupa aceea evident ca n-ai fi in stare sa o produci. in schimb vorbesti. dar ca orice habarnist, TARE si PROST, ca un adevarat papagal.

NU EXISTA alte tratamente decat cele folosite in medicina standard, cele a caror eficienta este dovedita NUMAI prin studii pe populatii de pacienti. e atat de simplu: NU EXISTA STUDIU = NU EXISTA TRATAMENT. ca atare, dau un exemplu, alcalinizarea NU EXISTA ca metoda de tratament. nu are niciun studiu, nici macar preclinic.

despre cifra cu 9 din 10... este iarasi o minciuna. in ziua de azi la modul global se vindeca 50% din cancerele diagnosticate. asta NUMAI cu tratament modern, deci chirurgie combinata cu radioterapie, tratament sistemic, hormonoterapie, chimioterapie, tratamente tintite, imunoterapie, etc etc etc.

iar daca s-ar aplica metoda de "plata a oncologilor" dupa cum zici tu, afla ca as fi bogat intr-un singur an. atat de bogat incat nu ar trebui sa mai muncesc mai mult de acel an! in schimb medicii lucreaza aproape peste tot in lume pe salariu fix, mai ales in lumea vestica, fiind multumiti, de cele mai multe ori, de rasplata morala si cea academica.
0
16-09-2012, ora 15:10
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
'ca tratamentele se incheie cu 'moartea prematura a pacientilor' este o minciuna. cine esti tu sa sustii asta ? ai vreo dovada pentru asta ? '

Ce dovezi in plus mai doresti stimate Dexter ? Faptul ca toate persoanele pe care le-ai consiliat in ultimul an aici pe forum sunt ORFANE in prezent nu e suficient ?!

'iar daca s-ar aplica metoda de 'plata a oncologilor' dupa cum zici tu, afla ca as fi bogat intr-un singur an. atat de bogat incat nu ar trebui sa mai muncesc mai mult de acel an!'

Eu v-as dori oncologilor sa fiti atat de bogati pe acest criteriu, insa am impresia ca nu intelegi ce inseamna vindecare ! Prin ameliorare vizibila si vindecare inteleg o remisie a tumorilor intre 75 si 100 %, exclusiv prin metode chimice, plante sau ce vreti voi ! Operatiile chirurgicale NU SE PUN la socoteala, pentru ca nu e meritul vostru acolo ! In plus un pacient tratat de voi si care face recidiva sa fie tratat gratuit (din partea statului) iar daca moare inainte de cinci ani DIN CAUZA complicatiilor date de cancer sa vi se RETRAGA banii platiti pentru el !
E bine asa ?! :) Deci va doresc tuturor medicilor sa deveniti milionari in felul asta, pe spatele statului, dar macar sa platim pentru SANATATE si VIATA nu pentru inmormantari si parastase !

Trebuie sa mai fac precizare foarte importanta referitor la cazul de vindecare la care m-am referit ! Fata respectiva nu a putut fi vindecata decat DUPA ce nu a mai putut hotara ea pentru ea insasi ! Dupa a doua operatie pe creier a facut o hemiplegie si atunci sotul ei a cautat alternative la o a treia operatie si EL a hotarat sa urmeze metoda dr Simoncini ! E drept ca a au avut si norocul sa traiasca in Italia, dar totusi gandirea si intuitia sotului au fost cu adevarat SALUTARE !

Salutare si tie Dextere ! :)
0
16-09-2012, ora 15:34
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
tu esti un om cu probleme primordiale fie de ordin psihoemotional fie de ordin filozific, care esti incapabil sa intelegi cum functioneaza existenta oamenilor in univers. lasa-ma sa te reclarific, este cam asa: TE NASTI, TRAIESTI (o perioada variabila) dupa care MORI. ca nu esti in stare sa accepti asta, e doar problema ta, la fel ca si speranta ca poti sa mizezi vreodata ca nu vei vedea inmormantari sau parastasuri.


"Ce dovezi in plus mai doresti stimate Dexter ? Faptul ca toate persoanele pe care le-ai consiliat in ultimul an aici pe forum sunt ORFANE in prezent nu e suficient ?! " - iarasi, nu stiu daca faci pe prostul sau chiar esti atat de prost: evident ca NU este suficient, pentru ca persoanele acestea au avut O BOALA GRAVA FOARTE AVANSATA care se termina cu moartea, capisci ?

despre parerile tale de remuneratie si restul criteriilor tale cretine, inventate si fara suport, nici nu vrei sa stii cat de putin imi pasa. nu valoreaza nimic, la fel ca toate ifosele tale de mare cunoscator si apreciator a "ceea ce ar trebui sa fie". este evident ca nu te duce capul la lucrurile pe care spui, din moment ce pui egal intre micsorarea cu 75% si 100% a unei tumori, de le pui in categorii egale. o tumora care ramane PE LOC in proportie de un sfert poate fi la fel de ucigasa ca una care sta pe loc indiferent ce i-ai facut.

in rest, repet, criteriile tale nu valoreaza nimic si vin altii care de zeci de ani publica rezultate de studii facute pe milioane de oameni care arata clar cand si cum, dupa ce de exemplu operezi 200 de femei de cancer de san, daca la 100 le faci chimioterapie si la 100 NU le faci, intre cele carora le-ai facut, dupa 5 ani de zile, rata de recidive este de departe mult mai mica inre cele care au facut chimioterapie. exemplele pot continua si se extind si in taramul acelor persoane care NU pot fi operate sau vindecate inca de la inceput, in termeni de prelungire a vietii.

ca atare, chiar daca niciun tratament nu costa nimic pe niciun bolnav, chiar daca eu as fi platit doar pentru acele destul de rare cazuri in care se poate considera ca s-a intamplat o minune, chiar si cu criteriile tale de papagal, tot bogat ar fi orice oncolog, in foarte putin timp de lucru. asa ca mai gandeste putin si mai documenteaza-te inainte sa debitezi enormitati!

despre povestea cu fata - e o minciuna. nu s-a intamplat niciodata ce spui acolo! in schimb bunicul meu are si acum aripi si a zburat atat de sus incat s-a deschis imparatia cerurilor pentru el si ne priveste si acum, razand de ineptiile pe care le spui !
0
16-09-2012, ora 16:05
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
' este evident ca nu te duce capul la lucrurile pe care spui, din moment ce pui egal intre micsorarea cu 75% si 100% a unei tumori, de le pui in categorii egale. o tumora care ramane PE LOC in proportie de un sfert poate fi la fel de ucigasa ca una care sta pe loc indiferent ce i-ai facut. '

Nu stiu care e papagalul intre noi doi ! Voi considerati un succes chiar si stagnarea unei tumori si ne tii noua teoria chibritului ca de ce ramane o cincime de tumora ! Deci Tzarane, ideea era ca daca reusesti o remisie atat de mare - de minim trei patrimi - inseamna ca stii mecanismul de actiune si implicit tratamentul impotriva dezvoltarii lor ! De asta am si spus apoi ca recidiva sa o tratati gratuit, pentru ca inseamna ca e floare la ureche oricum, daca ai vindecat sau remis foarte mult o tumora o data, sa o faci si a doua oara ! Sau se poate repeta acel tratament preventiv o data la cativa ani, eventual ! Asa procedeaza Cenusareasa din cate am inteles, nu se remite total din prima cura dar se repeta dupa o pauza potrivita ! Simoncini la fel face !

Si nu e nici o minciuna cu fata respectiva ! Sunt sigur ca pot confirma si la telefon pentru cine este cu adevarat interesat si fara prejudecati copilaresti !
0
16-09-2012, ora 18:49
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
pana nu o faci, poti sa iti tii parerile pentru tine, pentru ca oricum sunt o jignire pentru inteligenta. ramai si tu la ce te pricepi (oricare ar fi acel lucru marunt de pe lume), caci medicina, sau oricare ramurica a ei, evident nu este ocupatia ta. nu cred ca stii nici macar din ce e compusa o celula asa ca nu e cazul sa te apuci tu sa vorbesti despre "mecanismul de actiune" al cancerului, caci nu a desavarsit nimeni inca aceasta dilema, nici oameni care si-au dedicat viata pentru asta, nici tu (care nu stii nici cum se masoara tensiunea arteriala) si cu siguranta nici un sarlatan ca Simoncini sau toti ceilalti idoli falsi pe care ii proslevesc nebunii si prostii.
0
16-09-2012, ora 22:15
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
E cum spui tu !
Iar desteptii mananca coliva !
0
16-09-2012, ora 22:41
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
stiu ca e. nu am nevoie de confirmari de la oameni care nu au nicio tangenta cu subiectul. toata lumea "mananca coliva".
0
17-09-2012, ora 00:20
iris_dariana@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
iris_dariana@yahoo.com
Buna seara.eu tot citesc ce se scrie pe acest site si cine are pe cine bolnav face la fel.si mi se pare revoltator k toata lumea isi da cu parerea fara sa aiba vreo tangenta cu boala asta. Oamenii care au glioblastom nu se vindeca niciodata, nu au nici o sansa de vinecare, pot duce boala asta bine sau rau, mult sau putin dar finalul este acelasi.trebuie sa fim realisti si sa nu mai facem oamenii sa creada in basme.eu cred ca toti care scriu pe acest sit sa se documenteze bine si sa se pronununte doar cand pot sa dovedeasca sau sa justfice ceva.asa putem toit sa spunem aviaoane si pasarele. Cine chiar este afectat de problema asta are nevoie de integere si ajutor real nu de vrajeli si tot feluri de lucruri babesti si vrajitorii.pt ca la un moment dat nici nu ami stie lumea pe cine sa mai creada.medicii si oamenii de stiinta pot spune lucruri sigure in rest nimeni.numai ne dam cu parerea sa ne eliberam sufketeste si ca ne plece sa credem ca putem ajuta.
0
17-09-2012, ora 07:54
iris_dariana@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
iris_dariana@yahoo.com
Individul cu TREN555aol daca sunteti asa sigur de ce spuneti atunci de ce nu aveti tupeu sa imi scrieti pe forum si imi tot trimiti email_uri?de fapt la ce vocabular ai nici nu ar aparea.desi tu ma jignesti mereu eu nu o so fac doarte rog sa spui persoanei care te.a invatat sa vb a uitat sa iti spuna unde e limita bunului simt.daca tu esti omul care face miracole atunci dovedeste lucrul asta, ara tu un om care sa vindecat de glioblastom.arata macar unu.ahhh si inca ceva nu ti-am rspuns la nici un email pt ca eu nu vorbesc pe limba ta, nu vb cu oameni care stiu doar sa injure si sa ameninte persoane necunoscute.daca nu ai nimic de ascuns si crezi cu tarie ca ai dreptate scriemi aici.
0
17-09-2012, ora 22:44
iris_dariana@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
iris_dariana@yahoo.com
Buna seare tuturor.domnu tren555aol.eu chiar nu va mai inteleg.odata ma injurati odata imi vorbiti frumos.eu nu pot trimite email pt ca scriu de pe tel si nu pot.nu stiu daca stiti ce problema am sau daca ati urmarit ce am scris dar daca ati fost atent ati putut observa ca nu cred doar in medicina, cred in lucruri reale, dovedite.indiferent de natura acestuia.doar ca multi csriu lucruri care nu au nici o baza, nici o fundatie, asta ma revolta.la boli atat de severe nu poate un bolnav sa tot tresteze tot feluri de porcarii.sunt intradevar metode bune si alt alt domeniu (nu doar in medicina)si o vad pe mama mea ca au distruso razele si citostaticele dar nu am alflat de nici un tratament naturist care sa fi de fost dovedit a fi eficient.si chiar nam auzit pe nimeni sa se fi vindecat de glioblastom.parerile se impar, unii cred in medicina altii in chestii naturiste dar asta nu cred ca e un lucru rau
0
18-09-2012, ora 10:38
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Urmariti inceputul acestui film, ca sa stiti despre ce am vorbit ! Dureaza doar 2 minute partea care v-ar putea interesa !

http://www.youtube.com/watch?v=LLXvMeMsmXs

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
818 comentarii 1 2 ..... 171819 ..... 27 28 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.