Greata de mult timp | Forumul Medical ROmedic

Greata de mult timp

18-10-2011
Xords
Nu este medic/terapeut
Xords
Buna ziua,
de cand ma stiu (de la 13 ani) prezint o greata dimineata, oboseala si o stare de voma care acum, in ultimul timp (ultimii 2-3 ani) nu se finalizeaza cu voma. De la 13 ani pana la 18 vomitam 'la greu' sa zic asa. Am fost la diferiti medici, am avut perfuzii din cauza ca nu mancam zile intregi, multi mi-au zis ca e de la bila, altii ca am bila lenesa, altii ca nu am nimic ca astea is prostii in capul meu, dar totusi nu cred ca sunt prostii pentru ca imi afecteaza viata.
Nu pot sa ma scol in unele zile sa ajung la facutlate/ servici din cauza la greata si la oboseala. Mentionez ca dorm in mod normal 9 ore si faptul ca in weekend nu este asa intensa starea, cateodata chiar deloc.
Starea de greata tine pana la 12 apoi sunt ca nou...
1 comentarii
0
19-10-2011, ora 17:06
arcadia3
Identitate neconfirmată
arcadia3
Starea de greaţă nu este o boală în sine, ci un semnal transmis de organism, poate fi semn de apariţie sau de existenţă a unei boli. Ar fi util de stiut daca se insoteste sau nu de varsatura, diaree, scadere in greutate, dureri abdominale sub forma de arura sau balonari, daca apare după un anumit eveniment sau stimul, etc.Este greu de emis un aviz competent in absenta unui examen clinic si a investigatiilor adecvate. Va sfatuiesc sa va adresati unui specialist gastroenterolog pentru investigatii de specialitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: