Greata persistenta si puternica ce nu cedeaza | Forumul Medical ROmedic

Greata persistenta si puternica ce nu cedeaza

15-02-2017
susana m.
Nu este medic/terapeut
susana m.
Fratele meu are o greata puternica permanenta nu poate manca si-i strica ziua si noaptea cu disconfortul ei.Am folosit liv52 emetin bilichol livecom anghinare reglacid silimarina degeaba.apar si niste dureri de cap am dat algocalmin paracetamol sau nurofen la acesta mai simte efect.E un cerc vicios cu stomacul gol.Are o piatra la fiere mobila cand am facut ecografia nu-l deranja greata.A facut ultimile 6 luni tratament cu driptane 2 pe zi (are vezica iritabila permanenta senzatie de urinare imperioasa) cate 1/2 carbamazepina dimineata si la pranz iar seara 1 carbamazepina 5 mg. olanzapina 1/2 fevarin 1/4 mirzaten 1/4 gerodorm. Dupa 3 luni fara efecte adverse (Greata si dureri de cap) a inceput calvarul. Acum 3 saptamani a facut si o pareza gura partea stanga. Am mers la dr. psihiatru si ne-a schimbat tratamentul cu driptane 2 pe zi 1/2 stimuloton dimineata si seara 1/4 mirzaten 1/4 solian 200 mg. si 1/2 imovane.Necazul e ca greata persista si e violenta ca si durerile de cap si asta-i cercul vicios. In ideea ca greata vine de la tratamente paote stie cineva cu ce pastile ar trece. Mentionez ca intr-o zi i-am lasat metoclopramid o folie si pana seara a inghitit 8 pastile. Daca trecea greata nu mai lua atat de multe degeaba. cine ma poate ajuta si pe mine? Mintea nu prea ii functioneaza deloc are o stare de semipareza stanga nu poate folosi deloc partea aceea cand a aparut semipareza a fost internat si nu i-a dat atentie a zis sa-si ia tratmentul psihiatric si la externare oxybral 1 pe zi si aspenter 75 mg 1 pe zi. E imposibil sa-l transport la vreu-n neurolog cabinet partcular e neasigurat pareza a frigore trebuia facut imediat tratament.Ce idei aveti cu aceasta greata infernala?
1 comentarii
0
15-02-2017, ora 15:46
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, cred ca ati abuzat de autodiagnosticare si autotratare. In acest moment poate sa fie vorba de o intoxicatie medicamentoasa si este imposibil sa se stabileasca exact de unde provine greata. Nu prea inteleg ce a cautat si tratamentul psihiatric in toata povestea asta.
Cred ca exista mai multe perspective:
- obtinerea unei pensii de handicap
- inca nu este identificata cauza situatiei, ceea ce presupune investigatii suplimentare, la care ar ajuta pensionarea
- internarea pentru evaluare medicala complexa si completa
- eliminarea tuturor medicamentelor si apoi introducerea, rand pe rand
- pareza indica o problema neurologica, in speta un AVC, care are, ca simptome precedente...greata. Greata poate fi cauzata si de o tumora in creier.
Mai exista si o alta varianta, ca in spatele povestii sa se afle o suferinta psihica, in care simptomele sunt "produse" pentru a atrage atentia/ingrijirea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: