Greturi frecvente urmate de dureri de stomac | Forumul Medical ROmedic

Greturi frecvente urmate de dureri de stomac

23-06-2015
claus2015
Nu este medic/terapeut
claus2015
Buna, am 28 de ani, si de cativa ani buni ma lupt cu simptomele care ma urmaresc necurmat.Deseori am stari de greata, urmate de dureri de stomac iar in cele din urma(nu intotdeauna) cu varsaturi.Precizez ca simt o arsura/discomfort in 'gura' stomacului care poate dura saptamani bune...Am consultat un doctor in Noua Zeelanda(resedinta) si mi sa facut endoscopie, nu mi sa gasit nimic, apoi am consultat un doctor in Romania, mi sa facut bariu-tot nimic.Iau din cand in cand Gastrosooth pentru dureri si doctoral de familie mia prescris metroclopramid si ranitidine insa dupa tratament greata a revenit.
Astept un raspuns cu o clinica buna daca nu in Arad pentru mai multe investigatii, voi ajunge acolo in viitorul apropiat, multumesc
1 comentarii
0
27-06-2015, ora 13:28
lachriss
lachriss
Buna ziua. Daca nu ati facut (in mod normal la endoscopie trebuia sa se recolteze proba pentru Helicobacter Pylori), va recomand sa faceti antigenul (din scaun) si anticorpii (din sange) pentru Helicobacter Pylori. Ar mai fi util si un examen coproparazitologic si o ecografie abdominala. Va recomand ca tratament Nexium 40 mg - 1 cpr/zi, dimineata, cu 1/2 ora inainte de masa + Motilium - 1 cpr x 3 ori/zi, ambele timp de o luna. Este important si regimul alimentar (fara grasimi, prajeli, tocaturi, acrituri etc)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: