Greutate bebe 5 luni

24-05-2018
Oprea Diana
Nu este medic/terapeut
Oprea Diana
Buna ziua!
Fetita mea de 5 luni are, in prezent, o greutate de 6700 g si inaltime de 67 cm, nascuta fiind la 3330g, 50 cm. Pana acum a fost alimentata exclusiv la san, lp a mancat doar o data sau de 2 ori pe la 2 luni, refuzand cu indarjire biberonul. Problema este ca la 4 luni cand am fost la control, avea 6.3 kg si 64 cm, cresterea fiind de doar 300g. Doamna dr pediatru, la care mergem lunar, mi-a spus ca avea, la 4 luni, un deficit ponderal de 300-400 g, dar nu mi-a recomandat inceperea diversificarii decat dupa 5 luni jumatate.
Nu stiu cat de ok este situatia. Fetita este foarte vioaie, da sa se ridice in fundulet, se rostogoleste de pe spate pe burta si invers, este mereu in miscare. Dar mi se pare prea slaba, ii simt costitele deja, ceea ce ma ingrijoreaza destul de mult. Din cate am inteles de la dna dr, imi recomanda inceperea diversificarii cu "biscuitel". Astept ca peste cateva zile sa mergem sa ne vada.
Ce imi recomandati? Eu vreau sa ii fac si un set de analize, sa vad daca exista carente de vreun fel. Astept raspunsul dvs. Va multumesc anticipat! Numai bine!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Greutate bebeluș în funcție de vârstă - ce e normal și când trebuie să ne facem griji
  •