Greutatea bebelusului

30-05-2017
Beatrice880
Nu este medic/terapeut
Beatrice880
Fetita mea de 3 luni jumatate nu ia in greutate are doar 3.900kg. Are un defect septal ventricular si facem tratament pentru reglarea respiratiei si pentru a lui in greutate. Cu respiratia este in regula dar nu ia deloc in greutate..are di colici inca si plange de doua ori pe zi mai tare si transpira foarte tare. Am alaptat.o la san timp de 2 luni dupa care i.am dat lapte nan 1 comfortis si nu a luat in greutate dupa care am schimbat lapticul cu milupa milumil dar tot nu ia in greutate. Am fost la pediatru dar nu are niciun fel de alta problema. Nu stiu cum as putea sa o ajut sa ia in greutate.
1 comentarii
0
30-05-2017, ora 18:02
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Trebuie sa va precizez ca, micutii cu diagnosticul pe care il are fetita Dvs., iau cu dificultate in greutate, orice varianta de alimentatie adopta parintii, dar trebuie sa continuati, sa staruiti, pt. ca va progresa incet.
Multa sanatate si staruinta !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul