Gust amar în gură

17-11-2017
alex81
Nu este medic/terapeut
alex81
Salut mă numesc Alex și am 36 de ani. De 6 luni nu fumez iar de 4 luni nu consum hrană de origine animală ba chiar mai mult de atât am renunțat și la orice fel de uleiuri. Rezultatele acestei diete sau acestui nou stil de viață mai bine zis sunt pe măsură și am
să enumăr doar câteva ca să nu vă plictisesc. Am renunțat la metoprolol pentru că palpitațiile au dispărut pur și simplu. Astmul bronșic cu care am fost diagnosticat în Martie anul acesta sa domolit in proporție de 90 la sută. Colesterolul a scăzut de la 295 la 190 și sunt sigur că mai scade pe viitor și ca să închei pot spune că am ajuns și la greutatea ideală fără să trag foamea.

Motivul pentru care scriu este altul după cum vedeți și la subiect vroiam doar să evidențiez faptul că duc un stil de viață din punctul meu de vedere sănătos și cu toate astea de 3 zile am un gust amar în gurâ mai ales dimineața și nu înțeleg din ce cauză.

Binențeles că înainte să scriu am citit tot felul de motive însă eu înafară de acest gust neplăcut din gură alte simptome nu am.

I.au multivitamine de la A la Z de la Dopellhertz pentru că după cum se știe vitamina b12 se gasește doar în produse de origine animală și cumva trebuie să suplimentez aceast minus din dieta vegană.
De azi o să renunț totuși la suplimentele astea că poate am făcut o intoxicație după 2 luni de administrare zilnică.(1 pe zi)

Dacă aveți vreo sugestie (înafară de trimis la doctor) cum aș putea să scap de acest gust amar vă rămân dator și vă mulțumesc anticipat. Numa bine
1 comentarii
0
17-11-2017, ora 16:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate era de la vitamine. Vezi cum iti e fara ele. Mie asa mi se face gustul de la orice intaritor pentru ficat, silimarina, spirulina etc. Nu stiu de ce.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: