Helicobacter pylori

20-01-2014
Roxana Camelia
Nu este medic/terapeut
Roxana Camelia
Buna seara! As avea si eu o intrebare, daca poate cineva sa ma ajute.Mama mea a facut un test de sange iar la rezultat i-a fost scris Anticorpi anti Helicobacter pylori IgG 2, 89. As dori sa stiu daca este prezenta aceasta bacterie in organismul ei! Pe langa acest rezultat, mai are si colesterolul seric total de 276, 5 mg/dl si LDL colesterol 200 mg/dl Vrea sa spun ca se simte rau, cam orice ar manca simte o usturime la stomac si gust amar. Astept raspunsul dvs. Va multumesc!
3 comentarii
0
20-01-2014, ora 21:14
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Helicobacter pylori este prezentă in continuare dacă prezintă arsuri gastrice. Anticorpii sunt prezenţi, dovadă ca organismul încearcă să rezolve această problemă. In general, aceste arsuri conduc in câteva săptămâni la lezarea mucoasei stomacale şi apariţia ulceraţiilor. Este suficient un tratament de 30 de zile pentru lichidarea acestei bacterii. Deasemenea si colesterolul poate reveni la valori normale folosind tratamente naturiste, pe bază de plante.
0
20-01-2014, ora 22:17
Roxana Camelia
Nu este medic/terapeut
Roxana Camelia
Va multumesc pentru raspuns! As mai avea totusi o intrebare, nu poate sa ia niciun fel de medicament decat ampicilina, ii face rau...Ce ar trebui sa ia?
0
21-01-2014, ora 15:42
Frasia
Nu este medic/terapeut
Frasia
Medicul de familie sugereaza si analiza la scaun ptr Helicobacter, apoi considera daca trebuie tratament conteaza IMUNITATEA organismului.Deci eu am avut analiza pozitiva de 5, 34 la SANGE dar in scaun analiza negativa.Medicul de familie nu mi-a dat tratament considerand ca am acticorpi.Deci trebuie sa consulti medicul de familie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: