Helicobacter Pylori, o parere, va rog!

09-03-2010
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna seara! Am si eu nevoie de ajutorul unui specialist cu o parere, sau cineva care a trecut printr-o situatie asemanatoare.
Am fost diagnosticata cu helicobacter pylori, am urmat un tratament de 7 zile cu Klacid 500, Ospamox 1000 si Controloc 40, dupa tratament m-am simtit mai rau, mii s-a dat alt tratament: Denol(3 pe zi, dupa mese), Motilium(3 pe zi inainte de mese), Fomatidina(1 pe zi ) si Ibutin (1 pe zi), deci 8 pastile pe zi, timp de o luna.Sunt la a patra zi de tratament si iarasi ma simt mai rau ca inainte, am dureri, deobicei in partea stanga sub coaste, iar ultimele 2 scaune au fost de culoare neagra, ceea ce niciodata nu mii s-a mai intamplat.
Urmeaza sa fac un tranzit baritat gastroduodenal si eventual o analiza pt helicobacter din fecale.
17 comentarii
0
10-03-2010, ora 09:31
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna seara,
ce povestiti aici este la ordinea zilei. Va distrugeti sanatatea lasandu-va pe mana doctorilor.
1. Tratamentele contra HP distrug stomacul si fac boala si mai greu de vindecat
2. De la astfel de tratamente nu s-a vindecat nimeni pana acum, in acest forum sunt destui care au incercat
3. Bariul folosit la acele analize este una din cele mai puternice toxine si va va deregla si intoxica tot organismul de pomana iar la urma doctorii tot nu va vor putea ajuta. Analize fara vindecare sunt atat de inutile ca si avionul fara aripi. In plus daca ele sunt daunatoare, acest lucru este o si mai mare prostie

Toate simptommele pe care le aveti sunt urmarea directa a tratamentelor toxice si daunatoare pe care le-ati facut. Daca o continuati tot asa o sa suferiti ani de zile in zadar. Bariul este mult mai toxic decat ce ati luat pana acum si are efecte masive la creier si provoaca cancer.
Parasiti aceasta medicina oarbe si toxica care distruge pacientii si mergeti la un medic homeopat care va poiate face bine cu cateva granule homeopate care nu sunt nici toxice, nici scumpe si vindeca cu adevarat.
Orice altceva va aduce prin suferinta tot la vorbele mele. Daca aveti un gram de intelepciune va dati seama si singura de prostiile pe care le faceti creazand ce va recomanda doctorii, daca nu, suferinta va va aduce candva acel gram de intelepicune mai devreme sau mai tarziu.
0
10-03-2010, ora 10:34
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna EllaDEE.Si eu am fost diagnosticata in noiembrie cu HP si cu o gastrita.Am urmat tratament si in februarie cand am facut analiza de aceasta data din fecale mi-a iesit Negativ.Desi nu am dureri de stomac am arsuri, nu foarte puternice dar ele exista.Am facut tratament pentru ele cu Controloc, acum cu Omeran...tot nu au trecut de tot.Beau dimineata pentru stomac si suc de cartof.
Mi s-a recomandat sa iau Ibutin si Fomatidina.dar nu mai stiu ce sa fac.

Scarface te rog daca esti amabil pune o lista undeva cu medici homeopati de peste tot de unde stii.
0
13-03-2010, ora 13:10
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna ziua!Scuzati intarzierea.
Scarface incep sa va dau dreptate, tratamentul care l-am primit vad ca imi face mult mai mult rau.Nu aveam atatea simptome si nu aveam durerile care le am acum, nici nu stiu ce sa fac.
Deocamdata am renuntat sa mai iau pastile, dar vad ca durerile persista.Apreciez sfaturile care mi le-ati dat si as dorii sa aflu mai multe, daca aveti timp sa imi raspundeti.Multumesc!
Bestiutza23 vad ca tratamentul tau seamana cu al meu, mie mi-a dat Ibutin-ul pt balonari, gaze, dar sincer nu mi s-a parut ca face mare lucru.Pt arsuri am luat dicarbocalm si mi-au trecut repede.
0
16-03-2010, ora 21:08
sorrydum
Nu este medic/terapeut
sorrydum
Buna!
Si eu am fost diacnosticat in urma endoscopiei cu o gastrita norioliforma si cu Helicobacter Pylori, iar, in urma analizei de sange nu s a mentionat valoarea ci numai faptul ca este pozitiv.Acum urmez un tratament cu : Motilium 3 pe zi inainte cu 1/2h de masa, Nexium de 40g 1 dimineata, Fomatidina de 40g 1 seara la ora 18, Amoxicilina de 500mg 2 la 12h si Fromilid uno de500mg 1la ora 10 dimineata mi s a recomandat de medic sa beu zilnic un iaurt.IN PLUS cu de la mine putere iau un probiotic BIOTICS se numeste pt protectia florei intestinale si LIV52 pt protectia ficatului nu stiu daca este bine dar acestea doua sunt naturale si nu au nici o contraindicatie fata de ce otravuri bag in mine.AM SCRIS AICI IN SPERANTA CA VA CITI TOTUSI UN MEDIC SPECIALIST si primesc mai multe detalii in legatura cu aceasta gastrita, si dupa cat timp de la terminarea tratamentului se va face o analiza pt HP aceasta bacterie nenorocita.Multumesc anticipat celor care vor citi si vor da un raspus
0
16-03-2010, ora 23:26
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna seara !Am primit si rezultatul radiografiei, poate ma ajuta cineva cu interpretarea.Multumesc anticipat!
rezultatul este:
esofag normal
stomac hipersecretor hipokinetic
pliuri de mucoasa hipotrofice, rigide la compresie
deformarea cu alungire imagini curburi antrale
pilor permeabil cu evacuare lenta
bub fractionat spremica curbura, deformat, opacifiat, neomogen, hipochinetic
cadrul duodenal hipoton
0
20-03-2010, ora 09:19
sorrydum
Nu este medic/terapeut
sorrydum
Buna EllaDEE
Daca ai fost la medic dupa acest diacnostic posteaza si tu ce a zis si ce ti a prescris ca tratament
Iti urez sanatate multa
0
20-03-2010, ora 09:48
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna ! sorrydum, inca nu am fost, marti am programare, dar pot sa-ti spun ca dr care mi-a facut radiografia mi-a spus ca am un ulcer vechi si o mare hiperaciditate si ca trebuie sa fac o endoscopie cu biopsie.
Voi posta pe forum ce imi va spune sa fac mai departe.Sanatate multa si tie!
0
27-03-2010, ora 15:11
costache
Nu este medic/terapeut
costache
Dupa tratamentul prescris pentru eradicarea Helicobacter pilory si giardia am ramas cu un gust salciu de care nu mai scap.Care ar putea fi cauza?
Precizez ca am luat fromilid, flagyl, controloc, venter si thelmox.Multumesc.
0
27-03-2010, ora 19:06
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna seara! Am fost la medicul de familie si am primit ca tratament timp de o luna si jumatate, Controloc 40 (1 pe zi, dimineata) si Motilium (inainte de fiecare masa), cu precizarea ca dupa ce voi termina tratamentul sa continui cu niste pastile homeopate si trebuie sa fac si endoscopia cu biopsie.Cred ca o voi face saptamana asta.
0
03-04-2010, ora 22:52
sorrydum
Nu este medic/terapeut
sorrydum
Buna seara !
HRISTOS A INVIAT
Sanatate multa va doresc tuturor care cititi acest subiect din forum
Sa ne ti si pe noi la curent Ella cu biopsia, mie mi s a luat proba si astept raspunsul dupa 3 saptamani. O sa postez si eu care este rezultatul meu, numai daca o sa iasa ceva pt ca medicul de la laborator nu prea a fost incantat de proba (i s a parut cam mica )
0
13-04-2010, ora 14:02
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna ziua!
sorrydum, iti multumesc pentru urari si iti doresc acelasi lucruri si in special multa sanatate.
Eu am revenit cu noutati!Astazi am facut si endoscopia si spre surprinderea mea diagnosticul a fost unul neasteptat, doamna dr mi-a spus ca nu am nimic, stomacul meu arata perfect sanatos si nu este nici macar vreo urma de cicatrice, iar rezultatul la helicobacter a iesit negativ.Nu am reusit totusi sa aflu de ce eu am dureri zilnice si destul de puternice, care tin de stomac, greturi si nu inteleg nici de ce la radiografie am primit alt diagnostic, destul de alarmant, cum ca as avea ulcer si gastrita si treb neaparat sa fac si endoscopia.
Doamna dr a insistat ca problema mea este datorata stresului, sau ca poate este de la alt organ.Urmeaza sa merg cu rezultatul la medicul de familie si sa caut un gastroenterolog bun, la care sa merg cu rezultatele analizelor.
0
13-04-2010, ora 21:45
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Hristos a Inviat !!! Buna dragilor.
EllaDEE trebuie sa recunosc ca sunt uimita de ce spui tu aici.
Prin ce metoda s-a depistat prima oara ca ai HP?
Bine ca te innebunesc de cap oamenii astia...doctorii...si apoi afli ca nu ai nimic si ca esti ok.

Doamne Fereste !!!


Nici nu stiu ce sa mai zic...sincer.
0
13-04-2010, ora 22:20
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna Bestiutza23! Prin analiza la sange mi-au depistat prima data si am urmat tratament cu antibiotic.Eroarea intervine la radiografia care am facut-o, sau chiar la endoscopie, unul din diagnostice cred ca este gresit, pentru ca nu cred ca este suficienta perioada de 2 saptamani de controloc, ca sa vindece un ulcer si o gastrita, fara sa ramana nici macar o urma, asa cum a specificat dna doctor de la endoscopie.
Sincer sunt f dezamagita, dar mai ales scarbita de unii dr, multi dintre ei si-au gresit sigur vocatia si este pacat ca multa lume sufera din cauza lor, nu mai vorbim de timpul si de banii cheltuiti.Si cel mai rau m-a deranjat ca dna dr a inceput sa tipe la mine, cand am intrebat cu jumate de glas, daca rezultatul la analiza ar fii concludent in depistarea unui eventual cancer, asta inainte sa imi spuna ca stomacul meu este perfect normal.Mi-a strigat f intepat ca la varsta mea nu am altceva de facut decat sa ma gandesc la cancer? Si eu care credeam ca sunt responsabila.Iar explicatie pt durerile mele, care nu sunt floare la ureche, mentionez ca am ajuns si la urgenta cu perfuzie pentru a imi calma criza, a fost ca ar fii datorita stresului(?????). mi-e cam greu sa cred asta, dar voi mai insista in cautarea unui specialist si voi mai repeta tranzitul baritat ca de endoscopie nici nu vreau sa mai auuud!!!!
0
14-04-2010, ora 17:12
nicoleta liliana
Nu este medic/terapeut
nicoleta liliana
sorrydum, am facut si eu endoscopie dar vreau sa-mi spui cum ti-a facut recoltarea?
0
17-04-2010, ora 19:21
sorrydum
Nu este medic/terapeut
sorrydum
Buna seara!
Ce mi s a facut mie, se numeste videoendoscopie.Pe cordonul de la videoendoscop asistentul a introdus o vergea de sarma indoita la cap si cu ea mi a recoltat proba pt biopsie. Cred totusi ca nu era asa profesionist acel asistent pt ca de 3 ori a incercat sa mi ia proba si dupa atata chin am inteles ca nici nu a fost suficienta, asa ca o sa merg la Bucuresti saptamana viitoare

Pt Ella iti recomand un prof bunla Bucuresti fara bani cum asteapta toti medicii.Spitalul Militar de Urgenta la Piata 1 MAI a nu se cofunda cu cel de pe Stefan Furtuna de la Gara de Nord, la gastro este prof Oproiu cu o experienta lunga pt radiografie ramane sa vb cu el cu toate ca nu face asa ceva, dar poate ti o poate interpreta
Sanatate multa tuturor si ar fi bine sa ne mai tinem la curent cu informatiile si medicatia
0
17-04-2010, ora 20:44
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna!
Sorrydum iti multumesc pentrru recomandare, dar cred ca voi merge la particular de data asta!Cu siguranta voi repeta si radiografia si voi merge cu rezultatele analizelor facute la prima radiografie si cea de la endoscopie.
Eu am oprit medicatia, dar vad ca tot nu ma simt bine deloc, pe langa durerea zilnica care o am in partea stanga, astazi m-a durut si in capul pieptului si central.
Sorrydum, tie ce ti-a zis la endoscopie, cum arata stomacul tau?Analiza la helicobacter poti sa o faci si din fecale, nu e nevoie de endoscopie neaparat, ca din sange nu mai merge daca ai facut deja tratament pt helicobacter.Pe mine m-a trimis la endoscopie ca sa vada unde este localizat ulcerul, iar specialistul care mi-a facut radiografia este un domn in varsta, care se ocupa de mult timp cu asta si cand mi-a spus rezultatul avea un ton f grav. si, sincer la simptomele care le-am avut, chiar ma asteptam sa imi spuna ca am ulcer.
0
08-03-2011, ora 13:01
cristicampp
Nu este medic/terapeut
cristicampp
REZOLVARE
Nu este sfat ci numai descriu o vindecare de arsuri in gat, la stomag, reflux gastro, ulcer la stomac, dureri duoden- am fost la toti doctorii si ei stiu numai controloc, almagel, nexium si fel de fel de medicamente le-am luat si tot regim trebuia sa tin ba trebuia sa mananc paine uscata, ba sa nu mananc fructe acre, ba sa nu mananc iute etc si tot ma durea stomacul, reflux, etc cu toate tratamentele lor.
Am deskis internetul si am vazut ca toate bolile de stomac, duoden si gastrice provin de la microbi (unul ar fi heliobacter pilori.etc in unele cazuri nu iese la analize sau nu sunt facute analiz cum trebuie ori e alt microb ) si alta problema e reomatismul la stomac. In concluzie sunt 2 cauze: raceala la stomac(reumatism) si cea de a doua microbi microscopici. Dupa 1 saptamana de regim ca nu mai aveam ce sa mananc si toate almagelurile, si nexiumurile si tot felul de molitiumuri am aflat ca s-a luat premiul nobel de un tip care a descoperit ca bolile de stomac nu ar exiosta daca nu ar fi invadat stomacul cu microbi.
Am luat urgent Tinidazol sau echivalentul lui doza unica de 4 pastile pe stomacul gol si dupa o zi sau doua nu stiu exact mananc pana in ziua de azi si pepeni si castraveti murati si verzi si piper si ce vreti voi ca nu mai am nimic.
Am aruncat si almagel si nexium si tot felul de pastile care ma gandesc ca ori nu sunt bune la nimic ori au efect numai la 5% din populatia.
Bineinteles repet acest tratament o data la 2 ani cand vad ca ma deranjeaza ceva -ori un reflux cand dorm cu capul in jos ori prind vre-un microb de pe la vre-un caine care al mangai ori.
Dupa ce am facut acest tratament cu otrava de tip Tinidazol si mi-a trecut, parca stieau toti acum- interesant, s-a scris pe prospect-recomandat ulcerului stomacal- dar de 2 ani am urmarit si nu mai scrie asa ceva.
Concluzie- eu cred ca Tinidazol sau familia lui vindeca ulcerul, gastrita, etc.
Inca o reteta folosesc asa de placere, este mai ecologica- fac vaselina din ceara, rasina, ulei masline si inghit cu apa jumatate de lingura mare din aceasta vaselina solida si are cam acelasi efect in skimb rezolva nisipul si vindeca si rinikii este pentru mine exact ceea ce este rovatinexul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: