Helicobacter pylori si sarcina

23-06-2009
cameluska
Nu este medic/terapeut
cameluska
Buna ziua,

As avea si eu o intrebare referitoare la bacteria helicobacter pylori : 93, 5 NTU/ml. La acesta valoare este obligatoriu sa urmez un tratament? Imi doresc sa raman insarcinata si banuiesc ca o perioada de cateva luni dupa tratament, nu ar fi indicata prezenta unei sarcini. Daca nu urmez nici un tratament, copilul poate fi afectat, se transmite la fat, poate influenta dezvoltarea lui ?

Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
07-07-2009, ora 16:55
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Va recomand sa consultati un medic internist. In urma anamnezei vi se va da un tratament corespunzator care nu va va impiedica sa ramaneti insarcinata decat cat timp il veti lua (teoretic).
Puteti lua multe produse naturale, dar din pacate nu toate au fost supuse unor teste relevante pt a evidentia riscul asupra dezvoltarii normale a fatului.

Daca nu urmati un tratament infectia se poate agrava in asa masura incat se poate ajunge pana la afectiuni foarte grave, chiar cancer gastric ( intr-un timp indelungat, dar depinde de organismul fiecaruia).

Va doresc numai bine si multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici