Helicobacter pylori !! test pozitiv

20-02-2018
alexx29
Nu este medic/terapeut
alexx29
Buna ziua, rezumat scurt : Acum 1 luna si jumatate am fost depistat dupa analize de sange +coproparzitologic cu limbrici ( ascarius lumbricoides) prezente oua - tratament 2 sapt cu duador + sirop Nikvorm. Dupa terminarea tratamentului am refacut testul corproparazitologic in 3 laboratoare diferite unde au iesit negativ ( asta sapt trecuta) La terminare tratamentului la 2-3 zile am avut un episod de diaree (3-4 ori in 5 ore) si de acolo a inceput totul. Stare de greata in fiecare zi ! Moleseala, slabire in jur de 3-4 kg in 12-14 zile, mici jene in partea dreapta a stomacului, gaze si balonare. Am mai luat carbocit si motilium dar fara prea mare succes.Am facut si vreo 3 eco abdo in 3 locuri diferite care au iesit ok doar cu mic calcul la rinichiul stang de 3 mm. Atacuri de anxietate, mers la urgente, psihic la pamanat ca nu-mi trec aceste stari. am fost la 2 gastroentereologi ( Sanador - mi-a luat doar banii si mi-a dat 4 pastile sa iau, Nexium, Motiulium, Bilichol si inca ceva ) pe urma am mers la DigestMed unde mi s-a dat diagn sindrom colon iritabil...mi-a recomandat sa fac test de sange helicobacter pylori.. Ideea e alta am facut cel de scaun care a iesit negativ iar cel de sange mi-a iesit azi Pozitiv valoare de 1.55 fata de 1.1. Starile de greata, lipsa apetitului, sete incontinuua cat si oboseala sa fie de la acest helicobacter ? sa mai fac si endoscopie ? Am citit si ca antibioticele nu prea sunt ok in conditiile in care si eu am bila cam lenesa si ficatul un pic marit. Va multumesc si va doresc sanatate !
4 comentarii
0
01-03-2018, ora 16:53
kirca
Nu este medic/terapeut
kirca
Aceleasi simptome le-am avut si eu cand am fost depistata cu acest virus.Insa vreau sa iti spun ca testul de baza pentru identificarea sa corecta este din scaun deoarece cel din sange poate da rezultate false.In ceea ce priveste tratamentul se bazeaza strict pe antibiotic.Reluarea testului coproparazitologic se face la cateva luni de la terminarea tratamentului.Si eu am bila lenesa insa pe langa antibiotic medicul meu mi-a dat si protectie stomac +pastile refacere flora intestinala.
0
29-04-2018, ora 21:07
alexx29
Nu este medic/terapeut
alexx29
revin
.am facut endoscopie unde mi a iesit negativ.cat si.la.analiza din scaun tot.negativ deci nu am luat.tratament pt el. in schimb am descoperit o gastrita si o mica hernie hiatala cu toate.ca nu am.simptomele.ei
doar am o jena mica.in partea dreapta.mai sus de.sold.ecografia.abdo mi a iesit ok dar durerea tot.ramane acolo
..nush ce sa mai fac
0
17-03-2019, ora 03:05
Dyalema
Nu este medic/terapeut
Dyalema
Bună dimineața Alex. Cum te mai simți? Ai dat de capăt problemei? Eu sunt așa de aproape 3 ani din cauza giardiei. Dar încep să fiu tot mai bine, nu mă las!
0
25-03-2019, ora 08:54
Radu 80
Nu este medic/terapeut
Radu 80
Buna ziua! Helicobacter face ravagii! Si eu ma confrunt din luna Ianuarie si nimic..am luat antibiotic bine ptr 3 saptamani apoi a revenit cu diaree...de cateva zile imi bolboroseste intestinele si orice mananc am scaun moale! Numai stiu ce sa fac, mi-e si frica sa merg la munca! Poate cineva a avut aceste simptome si ma poate ajuta cu un sfat. Ce sa fac, ce sa mai iau? Sunt in afara tarii si aici programarile dureaza luni...e tare greu In straini, nu le pasa deloc..mai ales englezii sunt f reci! Am fost la urgenta de 2 ori In 3 luni..antibiotice ptr o saptamana si gata dar nici un rezultat bun, te lasa asa!! Am slabit si foarte mult din cauza acestei bacterii 10 kg in 3 luni, sunt ff speriata..Va rog ce-as putea sa fac, sa mai iau sa combat aceasta bacterie? Va doresc sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici