Helicobacter vs Sulforaphane

23-02-2009
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
S-a tratat cineva cu succes (nu partial) impotriva Helicobacte P. numai cu Sulforaphane? Eu nu am putut sa urmez niciuna dintre schemele clasice de tratament cu antibiotice, fiind foarte alergica si avand si colon iritabil; am auzit de acest medicament naturist si-l iau de 10 zile (2 dim., 2 seara). Ma simt excelent, nu numai la nivelul stomacului si chiar intestinelor. Dar voiam sa stiu daca e cineva care CHIAR S-A VINDECAT cu acest produs. Cu bacteria asta nu e de jucat si nu vreau sa elimin numai simptomele, ignorand cauza...Am valoarea 8, 2 !! la ultima anliza HP, prin endoscopie. Multumesc!
164 comentarii 12 ..... 5 6 Înainte ›
0
24-02-2009, ora 23:35
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna Teosophia
Eu fac tratament cu sulforaphane si vreau sa spun ca ma simt foarte bine!Daca am sa scap sau nu de bacterie, voi afla la terminarea tratamentului, care trebuie sa tina cel putin 3 luni, iar eu abia am 1 luna!
Ai o valoare destul de mare a bacteriei!Eu am slab pozitiv..Un prieten mi-a zis ca se incadreaza intre 0, 4-0, 9 UI! Si pt concentratia asta iau cate 2 cps/zi.Mai multe detalii poti gasi la subiectul deschis de mine despre aceasta bacterie!
Apropo, tu de unde ai aflat de sulforaphane??Este un produs nou pe piata romaneasca, pt care am insistat foarte mult impreuna cu alti utilizatori sa fie importat si in Romania!Deocamdata se gaseste doar la 2 firme importatoare!
Numai bine
0
25-02-2009, ora 00:20
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Multumesc mult pentru raspuns, Jaquelinne!
Pe scurt: de mai bine de un an am gastrita eroziva antrala cu HP, colon iritabil (diaree) si colecist malformat. Pentru fiecare in parte am cautat, bineinteles, sa ma tratez. Clasic nu a mers mai nimic, in prezent numai colebilul mai e din medicina alopata, restul iau numai naturist. Ce mi s-a prescris de specialistii in medicina naturista n-a prea functionat, am un organism cam ciudat (o fi si de la cap)). Ideea e ca m-am documentat foarte mult pe net sa vad ce mai e de actualitate si pentru HP am descoperit sulforaphanul pe un site din America. Am cautat sa vad si pareri si asa am dat de o opinie-ceva a lui Nick (cred ca-l stii) si l-am intrebat. Mi-a spus ca-i bun, dar poate sa dea senzatii mai neplacute la inceput. In orice caz eu deja comandasem (am vazut ca e o firma din Odorhei care comercializeza, voiam din America ca e mult mai ieftin, dar ajunge mai greu, iar costul e mai mare cu transportul, de fapt). Am luat vreo 2-3 zile cate 3 pe zi de acomodare, dar spre imensa mea bucurie nu am reactii neplacute, uneori mai am somnolenta, dar in rest chiar imi e foarte bine, iau acum 4/zi. Mai continuu cura cu argila, dar doar dimineata si vreau sa le fac cel putin 3 luni. Da, am valoare mare la bacterie si am avut perioade groanice cu dureri si de asta vreau sa normalizez situatia (pana acum numai argila mi-a facut bine evident). O sa te mai tin la curent si eu cu "starea dusmanului" si sper sa auzim de bine! Daca pot sa te ajut cu ceva, orice, cu mare drag, am ajuns sa stiu destule (pe care nu tineam musai sa le aflu:)). Numai Bine si multa-multa sanatate iti doresc!

Inca ceva: daca ai valoare mica la HP si nu te deranjeaza nu-l eradica! Poti sa-l ai o viata si sa nu-ti faca rau, daca nu se inmulteste aiurea. Sunt opinii conform carora HP valoare mica apara de cancer esofagian.
0
25-02-2009, ora 14:19
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ma bucur ca te simti bine de la sulforaphane!Si eu ma simt bine si voi continua sa il iau ;)) Da, il cunosc pe Nick, este o persoana minunata!!De la el am aflat de sulforaphane, dar pe atunci(anul trecut) nu se gasea in Romania, doar in SUA si Japonia!!Dar am stat noi si ne-am gandit, ce am putea face sa se importe si in tara si a gasit Nick o firma importatoare de medicamente Swanson si atat am stresat importatorul incat am reusit ;)) Vreau sa spun ca importatorul este o doamna, se numeste Kata Markon si datorita insistentelor noastre, acum beneficiaza si ea de tratamentul cu sulforaphane, pt ca mi-a spus ca are ceva probleme cu stomacul si ca a inceput tratamentul ;)) Am invitat-o pe forumul acesta, dar nu a trecut decat in vizita ;)) Radea cand i-am povestit de "siretenia" noastra cu insistenta ;)) Oricum, bine ca se gaseste acum si la noi!!
Sincera sa fiu nu mai stiu concentratia, dar imi aduc aminte ca era slab pozitiv rezultatul si Nick mi-a zis ca se incadreaza intre valorile 0, 4-0, 9 UI.Foarte tare nu ma deranja, doar uneori stari usoare de greata si dureri de stomac, dar doar uneori!
Oricum te asteptam la subiectul deschis de mine!!Acolo ne intalnim toti si discutam despre orice, mai ales despre Hp ;))
Te pup
0
27-02-2009, ora 17:50
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna Teosophia&Jackie!

Pe unde nici nu-mi imaginez se vorbeste de mine! Multumesc...
Este foarte bun sulforaphanul, poti sa iei pana la 9 cps pe zi. Eu am luat prima zi 8, iar acum iau 4. Nu am avut decat putina ameteala si niste crampe abdominale, in rest, ma simt fantastic de bine si refluxul a scazut...
HP trebuie eradicat. Orice bacterie in timp prolifereaza. Mai bine tai pomul rau de mic, cand va creste mai mare, va face puieti si-ti va fi mai greu sa "il combati". In plus, cand valorile sunt mici, distrugi raul de la radacina, cand sunt mai mari, te bati putin mai mult cu el, dar, in final, tot binele invinge.

Faci foarte bine ca tii si cura cu argila, dar vreau sa te intreb de care "tip" de argila iei? Mineralele din argila creeaza un mediu alcalin in sistemul digestiv, iar HP are nevoie de hiperaciditate sa prospere; inca un motiv sa zica: bye bye! :)

Va doresc amandurora multa sanatate si numai fericire! Va pup
0
27-02-2009, ora 19:32
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Buna, tu!
Cand faci bine, de, prolifereaza si asta, nu numa' bacteriile astea:)) Imi pare bine sa aud ca esti bine! Eu taman am luat rezultatele de la o clinica si trebuie sa tin ceva regim, sa iau un tratament naturist vreo luna, in afara celui pe care l-am ales eu (si s-a dovedit ca mi-a facut bine). Ideea e ca eu s-ar putea sa nu scap de incercarea de a face tratament si cu antibiotice, HP are valori mult prea mari si nu stiu daca mai pot sta 3 luni asa din cauza eroziunilor...Nu-i placut, ca-s alergica la antibiotice si chiar daca primesc OK in urma unor teste, nu-s deloc de acord cu ale in afara situatiilor acute...
Eu am luat 2 saptamani Sulforaphanul cate 4/zi, dar de ieri nu mai iau decat 2, culmea e ca abia acum imi da niste stari tare...somnolenta, chiar confuzie care ma irita rau. de luat oricum il voi lua indiferent de ce terapii am sa mai fac.
Argila iau numai din cea de la Bocan, se poate comanda prin posta, ajunge mai multe luni. E cica cea mai buna si bogata in de toate. Sa stii ca eu aveam dureri de ma chirceam, nu alta, si numai cu argila m-am pus pe picioare.
detalii uite aici: http://herbanet.vstore.ca/product_info.php/pName/argila-algo-bocan-1kg
Salutari cordiale si lui Jackie!!! (apropo, eu sunt Dora -de la Teodora- ne putem spune pe nume daca vreti)
Numai Bine!
0
27-02-2009, ora 19:45
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
In acest caz, te rog mult de tot sa maresti doza la 9 cps pe zi. 3 dimineata, 3 la pranz si 3 seara. Nu face prostia sa iei antibiotice, pentru ca faci HP mai rezistent si nu-i bine...asculta ce spun, ca nu spun sa ma aflu in treaba! o sa ai putina ameteala si alte astfel de simptome doar cateva ore sau maxim o zi, dupa care, totul va fi OK.

AAAAA, ma gandeam eu ca iei argila de Tibet. Cea mai buna argila este cea albastra de raciu. Vezi www.argiloterapie.ro te simti putin rau de la procesul de dezintoxicare, dar, pe urma parca vezi lumea cu alti ochi...ti se mareste acuitatea vizuala, te simti mai usor (in cazul tau, usoara), elimini prin materiile fecale, de la secretii albe, pana la diferite "chestii" ciudate. Stiu pe cineva care a facut un scaun de aproape 1, 5 m de la acest preparat. prima data, s-ar putea sa te constipi, dar dupa, sa te tii. Pt mai multe detalii, suna-l pe dnul Ioan Covaciu - argiloterapeut, la numarul urmator: 0788 406040, 0749 299 717 sau la e-mail: office@argiloterapie.ro

Numai Bine si insanatosire grabnica.aaaaa si te rog sa iei si miere de salcam sau ceai de salcam, scade aciditatea si o face pe HP mai vulnerabila, asa scapi mai repede atat de Hp cat si de acele eroziuni. :) ;))
0
27-02-2009, ora 19:46
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Scz. pt. eventualele greseli, fac mai multe treburi deodata. ;)))
0
12-11-2009, ora 18:24
ACINOM
Nu este medic/terapeut
ACINOM
Buna seara.
Sunt noua aici si mi-ar place sa primesc informatii de la voi. Eu am hiperaciditate gastrica de 4 ani si dureri de stomac puternice de cateva zile+balonare+gaze+pirozis. Nu sunt adepta medicamentelor alopate, deci nu iau antibiotice, calmante etc. (asa mi-am distrus stomacul). O doamna de la farmacia naturista mi-a indicat sulforaphan atragandu-mi atentia ca am HP cu toate ca nici un medic nu m-a trimis sa fac analize pentru helicobacter (nici macar gastroenterologul). Am citit ca este foarte bun dar vad ca unii au reactii ciudate. Are contraindicatii produsul? Eu deja am ameteli si daca se ingroasa gluma ce fac? Mai am si o candida recidivanta pentru care mi-as procura Formula candida de la Organika. Stiti ceva despre acest produs?
Multumesc mult.
0
12-11-2009, ora 23:53
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Pentru hiperaciditate cu sau fara HP, mai bun decat sulforaphanul, din experienta mea este Gastrofix sau Mastic Gum (asta e mai scump). Ambele naturiste.Le-am incercat luni de zile pe rand, pe toate trei si ca eficienta cel din urma mi s-a parut de departe cel mai bun, dar nici Gastrofixul nu-i de ignorat. Depistarea HP poti s-o faci si din scaun, dar prima data e recomndabil sa faci din sange, sa stii ce valoare indica, daca este. Oricumj, inainte de toate fa-ti o endoscopie! Poti sa-ti ameliorezi simptomele, dar sa se "acopere" cauza exacta. De vazut si daca ai reflux al bilei in stomac. Sanatate!
0
14-11-2009, ora 13:11
ACINOM
Nu este medic/terapeut
ACINOM
Hello Teosophia. Multumesc pentru raspuns. Eu nu sunt noua intre ale stomacului - problemele exista de 5 ani timp in care am facut 2 endoscopii - prima data cica ar fi fost un mic ulcer care s-a vindecat cred prin tratamente fitoterapeutice si apoi mi s-a pus diagnosticul de hiperaciditate gastrica si usoara esofagita de reflux. Bila este un pic cam lenesa. Am urmat si tratamente alopate dar am crezut ca mor in perioada aia. Asa ca am dat-o pe naturiste: Gastrovit, Ulcerofit, Omez, etc. Momentan mi-am comandat sulforaphan si un curatitor de colon si sper ca totul sa mearga bine. Am citit insa ca Sulforaphan da ceva reactii adverse si la o biorezonanta mi s-a spus sa nu fac abuz de brocoli si conopida. Oricum voi incerca acest tratament. Astept comentariile voastre. Sanatate multa !
0
14-11-2009, ora 13:57
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
E foarte bine ca incerci sa-i dai de cap problemei, fara sa ramai cantonata intr-un singur tratament. In principiu, ulcerul este cauzat de helicobacter, la fel si aciditatea, deci pana nu scapi de bacteria asta nenorocita, tot o sa ai recidive. Tratamentul clasic, oricare dintre schemele cu antibiotic+anticid este monstruos dupa parerea mea...eu l-am incercat, dar e greu de dus (mai ales daca ai numa vreo 50 kg...) si dupa 2 zile am renuntat, aproape ca am ajuns iar in spital din cauza diareei...distruge toata flora intestinala! Deci, dupa 3 ani de cautari insistente am ajuns la propria schema de tratament. Adica, dimineata iau o pastila de Venter (antiacid) care este bun si pentru refluxul bilei in stomac, care nu este anihilat de pansamentele clasice, dupa-amiaza 1 capsula Gastrofix, seara 1 Mastic Gum si inainte de a adormi inca 1/2 Venter. Acum ma simt om, ca un an de zile nici in picioare nu stateam...Aciditatea nu o mai resimt si HP s-a redus dupa ultimele analize. Sulforafanul mi-a dat stari cam aiurea si mie mi s-a parut mai slab, dar este foarte bun. Desigur: atentie la STRES si alimentatie! Multa-multa sanatate!
0
14-11-2009, ora 18:41
ACINOM
Nu este medic/terapeut
ACINOM
Multumesc mult Teosophia. Acum stiu ca nu sunt singura care considera ca unele medicamente alopate mai mult distrug decat fac bine. Voi tine cont de sfaturile tale si te voi tine la curent cu evolutia mea.
Sa fie totul bine si frumos!
0
14-11-2009, ora 19:19
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cu toata placerea, sa aud ca esti bine Monica!
Dora
0
11-12-2009, ora 12:07
alex-andra
Nu este medic/terapeut
alex-andra
Buna,
Teosophia te rog spune-mi de unde cumperi Mustic Gum si Gastrofix, pe cel din urma l-am gasit l-a smart-living, dar pe primul deloc.
Sanatate tuturor!
0
11-12-2009, ora 13:10
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Pana luna trecuta ma duceam la Unirii (esti din Bucuresti?) unde e un plafar cu foarte multe produse naturiste si luam Mastic Gum si gastro fix. E chiar la intrarea pe straduta ce duce la Curtea Veche, deci la iesirea din metrou dispre partea dreapta, cum te uiti din dreptul magazinului unirea. Dar luna asta am gasit sa comand mai ieftin (chiar cu taxele postale/curier rapid incluse!). -*. Multa sanatate!

(*modificat de administrator)
0
11-12-2009, ora 13:55
alex-andra
Nu este medic/terapeut
alex-andra
Multumesc mult, sunt din Bucuresti, incerc ambele variante.
Numai bine si weekend placut!
0
08-02-2010, ora 09:55
c.carmen
Nu este medic/terapeut
c.carmen
Buna ziua, am si eu o problema legata de helicobacter pylori, atit eu cit si copilul meu de 8 ani am fost diagnosticati cu aceasta bacterie. Eu am 250 si baiatul 300. Am facut tratament cu antibiotice, 2 scheme, ultima in nov, acum in ianuarie am repetat la copil analiza in scaun si a iesit tot pozitiv, el se simte mai bine, maninca mai variat, nu mai tinem regimul atit de strict, boala lui a debutat cu scaune diareice in luna iunie anul trecut, si asa neam dat seama de cauza, am reusit sa rezolvam scaunele doar cu argila luata de la d-nul Bocan, pt ca numic nu dadea rezultate.Intrebarea mea este legata de sulforane, daca pot administra baiatului la virsta lui si daca da in ce cantitate? Va multumesc frumos.
0
08-02-2010, ora 21:55
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara,

Sulforaphane se poate administra şi la copiii cu vârsta de peste 6 ani, dar nu mai mult de o capsulă pe zi, administrată cu 30 de minute înainte de cină, timp de minim o lună. Totuşi, de preferat este să consultaţi un medic naturopat, un fitoterapeut, un homeopat.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
P.S. Argila este foarte eficientă pentru normalizarea scaunului şi nu numai. Este foarte eficientă pentru organism, generalmente vorbind, dar doar cu condiţia să nu aibă încărcătură radioactivă.

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
24-02-2010, ora 18:33
sergiu78
Nu este medic/terapeut
sergiu78
Buna seara Mr Nick

Tatal meu are 63 de ani si are HP cu valoarea 120. A facut pana acum2 scheme de tratament cu antibiotice si Aloe Vera Gel, si Pro Biotic, Lanzul etc..si dupa 4luni de tratament domnul doctor i-a dat inca o schema de tratament cu Lansoprazolum, Bismuth, Rifaximinium si Diosminum.
Acum cateva zile am vazut o emisiune la B1 tv unde a fost invitat domnul inginer Boca si a prezentat tratamentul naturist cu argila, asa ca am intrat pe net si am gasit un articol in Formula As al domnului Boca in care spunea ca vindeca HP si am gasit ai alte marturii ale persoanelr care s-au vindecat cu argial dansului de HP. Asa ca de 3 zile tata a inceput sa faca tratamentul cu argila.
Astazi am gasit gasit pe net Sulforaphane.
Crezi ca ar trebui sa inceapa sa ia si Sulforaphane?

Ultima reteta de la domn doctor nu am mai luato fiindca ni s-a parut cam ciudat comportamnetul sau, dupa ce dai omului antibiotice 4 luni ii spui ca, ..aceasta boala merge duce la cancer daca nu este tratata..
Pai atunci incercam cu tratamente naturiste daca antibioticele nu au nici un rezultat.

Luni primimrezultatul din sange pt HP sa vedem daca tratamentul pana acum cu HP a avut vreun efect.

Eu sper ca aceasta argila sa distruga HP.

Multumesc pentru timpul acordat celor in suferinta si Dumnezeu sa va bincuvanteze.
Dumneavoastra respesctati ce scrie in Biblie, Daca poti sa faci un bine si nu il faci, faci un rau..
Va doresc sa faceti bine mereu..
0
25-02-2010, ora 01:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn,

Argila Bocan este foarte bună pentru stomac, pentru că are următoarele acţiuni:
- normalizează aciditatea (reduce hiperaciditatea (dacă există));
- reface leziunile mucoasei gastrice, le cicatrizează (le vindecă);
- detoxifiază tot sistemul digestiv (absoarbe şi elimină toxinele);
- acţionează ca agent bactericid (omoară bacteriile);
- stimulează digestia şi asimilaţia, prin metode nespecifice (are acţiune stomahică), etc.

Continuaţi administrarea ei, dar respectaţi şi regimul alimentar restrictiv, specific acestei condiţii medicale (mai bine zis, determinaţi-l pe tatăl dvs. să respecte acel regim).
Nu vă recomand sulforaphane, ci Miere de manuka (1 linguriţă cu 30 de minute înainte de cele 3 mese principale - manuka.ro).

Cu credinţă în Dumnezeu, tatăl dvs. se va însănătoşi, aveţi încredere.
Toate cele bune şi multe binecuvântări :)


Cu respect şi simpatie,
Mr. Nick;)
0
25-02-2010, ora 14:45
c.carmen
Nu este medic/terapeut
c.carmen
Stimate Mr. Nik,
Revin asupra subiectului helicobacter pylori: am repetat analiza de sange atat eu cat si copilul meu in varsta de 8 ani ( va amintiti...sper) si am constatat ca au scazut anticorpii...la baiat de la aproape 300 au scazut la 178 iar la mine de la 253 au scazut tot la 178. Noi am facut concomitent in oct-nov tratament cu 2 antibiotice si omeran, dar tot de atunci iam administrat copilului gel se aloe vera de la FOREVER incontinuu fara intrerupere si argila de la d-nul Bocan 1 data pe zi dimineata, iar de 2 sapt am inceput sai dau si propolis pt ca am auzit ca e bun la asa ceva. Dupa cum vam spus in scaun mai exista microbul dar in schimb au inceput sa scada anticorpii la sange.pt noi e primul semn bun dupa 8 luni de suspans.Credeti ca ar mai trebui sa incerc cu sulforane? Aveti idee daca voi continua cu gelul de aloe vera tot anul.vom scapa in final de acest microb? As mai avea o intrebare pt dvs: miati raspuns ca e buna argila cu conditia sa nu aiba incarcatura radioactiva.de unde as putea sti eu lucrul asta, vam spus ca o folosim pe cea de la d-nul Bocan.
0
27-02-2010, ora 22:31
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Carmen,

Vă veţi elibera de acest microb, staţi liniştită. Puteţi să luaţi sulforaphane, dar cred că...mai bine zis, permiteţi-mi să vă fac o sugestie - folosiţi miere de manuka. Este relativ costisitoare, cel puţin pentru mine, dar îşi merită preţul. Este mierea cu cele mai puternice proprietăţi antibacteriene, având forţa necesară să distrugă acest agent patogen (manuka.ro). Vă rog să vă documentaţi cu privire la ea, nu veţi regreta.
Şi gelul de Aloe vera este foarte eficace, dar nu este suficient, are nevoie de un suport susţinut, un suport care să aducă un plus de proprietăţi antibacteriene, cicatrizante, regenerante şi emoliente (Helicobacterul trebuie distrus. Mucoasa gastrică, după această distrugere, are nevoie de factori care s-o poată vindeca şi regenera).
Argila Bocan, din câte cunosc eu (şi eu am folosit-o prin anul 2007, iar pe acel prospect se specifica lipsa încărcăturii radioactive), nu are încărcătură radioactivă, ca de altfel şi argila albastră de Răciu. Vă rog să sunaţi la sediul S.C. Algo Srl. Întrebaţi despre acest aspect.


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
Cu respect,
Mr. Nick;)
0
27-02-2010, ora 23:33
sergiu78
Nu este medic/terapeut
sergiu78
Multumesc Mr Nick.
Vineri o sa primesc mierea de manuka.
Tata are o saptamana de cand face cura cu argila domnului Bocan si se simte super bine a si uitat ca este bolnav.
Luni primim si rezultatul analizei de HP sa vedem daca a mai scazut dupa tratamentul cu antibiotice.

Am vorbit si cu cumnata mea care este medic, si imirecomanda sa continui tratamentul cu antibiotice, dar eu am citit in Formula As un interviu acordat de domnul inginer Bocan in care spunea ca antibioticul distruge flora intestinala.


Eu vacer parerea dumneavoastra fiindca eu am incredere in tratamentel naturiste, credeti ca tata ar putea continua sa ia si tratamentul cu antibiotice si argila de la domnul Bocan si mierea de manuka?

Ca sa luptam cu toate armele pe toate fronturile.

Mie frica ca intrerupand tratamentul cu antibiotice sa nu se mareasca numarul bacteriilor HP.

Cumnata mi-a spus ca tratamentul cu antibiotice este un tratament de lunga durata si trebuie facut fara intrerupere. Acum nu stiu pe cine sa mai cred.De aceea eu zic sa le luam pe toate, poate grabim vindecarea..

Oricum va multumim din suflet pentru ajutorul dat si Dumnezeu sa va binecuvanteze.
Si o s ava tin la curent cu starea sanatatii tatalui meu.
0
28-02-2010, ora 00:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
D-nule Sergiu,

Da, antibioticele distrug flora intestinală probiotică, floră care contribuie semnificativ la susţinerea sistemului imunitar, la absorbţia nutrienţilor, la inhibarea dezvoltării unor agenţi patogeni (fungi, coci, micrococi, bacterii patogene, etc.) etc.
Nu ştiu ce să vă spun. Nu vă pot spune decât atât - eu, repet, eu aş elimina antibioticele din schema terapeutică şi aş lua decât argilă Bocan şi miere de manuka, dar dumneavoastră sunteţi dumneavoastră. Decizia vă aparţine în totalitate. Eu nu-mi doresc să vă influenţez negativ, doar pozitiv.
Consumul îndelungat de antibiotice nu este benefic, pentru că poate să mărească rezistenţa bacteriei Helicobacter şi poate să producă infecţii fungice sistemice (de pildă, candidoză sistemică).
Oricum, în orice circumstanţă, mierea de manuka va avea grijă să extermine HP, iar argila va renegera mucoasa gastrică şi va contribui la echilibrarea sistemului digestiv. Sunteţi pe drumul cel bun. Păsiţi cu încredere şi cu credinţă în Dumnezeu. Nu veţi regreta.

Toate cele bune şi multe binecuvântări :)
P.S. Însănătoşire grabnică!
0
28-02-2010, ora 00:15
sergiu78
Nu este medic/terapeut
sergiu78
Am inteles, continuam cu argila Bocan si cu mierea de manuka.
Adevarul este ca de cand nu mai ia antibiotice nu mai are dureri.
Multumim frumos.
Abia astept sa soseasca mierea de manuka, sa vedem cum se simte.
Cred ca aceasta miere se poate lua toata viata, nu are contraindicatii.
Multumim frumos pentru ca ne dati curaj si eu cred ca nimic in viata nu este intamplator si ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si dumneavoastra sunteti unul dintre ei.
0
31-03-2010, ora 17:34
sergiu78
Nu este medic/terapeut
sergiu78
Draga domnule Nick

Am ascultat sfatul dumneavoastra si tata a intrerupt tratamentul cu antibiotice si a inceput sa ia argila de la domnul Bocan. Dupa o luna de tratament am facut iar testul pentru Helicobacter si de la 80 a scazut la 40.
Acum mai ia argila doar 1 data pe zi, dar a inceput sa ia mierea de manuka asa cum ne-ati zis o lingurita cu 30 de minute inaintea celor 3 mese.
O sa va scriu cand mai scade HB, o sa mai facem o analiza dupa o luna de tratament cu mierea de manuka.
Am incredere ca o sa se faca bine pana la urma, iar regimul o sa il tina toata viata fiindca se simte foarte bine cu acest regim alimentar.
Multumim pentru interesul dumneavoastra si imi pare bine ca am avut dreptate cand am spus " ca nimic nu este intamplator in viata si toate lucrurile merg spre binele celui care face Voia Lui Dumnezeu" ceea ce va doresc si dumneavoastra si tuturor celor care incearca sa faca Voia Lui Dumnezeu, Amin.
0
31-03-2010, ora 21:51
c.carmen
Nu este medic/terapeut
c.carmen
Stimate Mr. Nick
M-am documentat pe net despre mierea de manuka dar nu am gasit nicaieri despre cum se administreaza la copii(desi o cunostinta mi-a spus ca a gasit undeva ca ar scrie ca nu se administreaza la copii).a-ti putea sa ma sfatuiti dvs ce cantitate pot administra copilului meu de 8 ani? Va amintesc ca e si mai bine dezvoltat are 45 kg as putea sa-i dau doza de adult...dar totusi e un copil. Doresc sa-mi spuneti la ce sa renunt din cele 3 pe care le ia in prezent: argila, gel aloe, tinctiura de propolis? Si cu ce sa continuam alaturi de mierea de manuka.
Multumim frumos.
0
01-04-2010, ora 00:48
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domnule Sergiu,

Mă bucur foarte mult pentru tatăl dvs., Slavă Domnului că se simte din ce în ce mai bine. Se va simţi şi mai bine, aveţi încredere şi veţi vedea rezultatele mai multe decât favorabile.
Şi da, nimic nu este întâmplător în viaţă, nici măcar concidenţele pozitive (Coincidenţa pozitivă este modul lui Dumnezeu de a acţiona în anonimat). Dumnezeu este infinit de minunat/bun, claramente! Iubiţi-L necondiţionat şi nu ezitaţi să aveţi credinţă în El. NU uitaţi că doar de la El izvorăsc aspectele pozitive din viaţa dvs., şi că fără El nu puteţi face nimic pozitiv, absolutamente nimic.
Vă mulţumesc şi eu pentru faptul că mi-aţi oferit oportunitatea de a mai face câteva fapte bune, şi astfel, de a-mi hrăni sufletul, şi vă doresc numai iubire, lumină şi armonie :)

Să fiţi binecuvântat cu ce doreşte Dumnezeu. Toate cele bune!
0
01-04-2010, ora 01:02
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Carmen,

Mierea de Manuka NU se administrează la copiii mai mici de 1 an şi 6 luni (18 luni). Copilul dvs. are 8 ani (mulţi înainte), deci, o poate administra şi tolera fără probleme (sper că nu este alergic la produse apicole, nu?). Este contraindicată în cazul hipersensibilităţii!!!
Mierea de Manuka se foloseşte preventiv şi pentru tratare (terapeutic). Preventiv, pentru susţinerea sistemului imunitar - 1 linguriţă/zi, de preferat dimineaţa cu 30 de minute înainte de micul dejun. Folosită ca şi formă de tratare -1 linguriţă cu 30 de minute înainte de cele 3 mese principale.
...

Ar fi indicat să renunţe la tinctura de propolis. Propolisul administrat în combinaţie cu o miere puternică, cum este mierea de manuka, în anumite circumstanţe organice favorabile, poate să producă hipersensibilitate. Continuaţi cu argila, gelul cu aloe şi adăugaţi şi mierea de manuka, dacă doriţi, evident.
...

Toate cele bune şi multe binecuvântări!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
21-04-2010, ora 12:50
natur
Nu este medic/terapeut
natur
buna ziua, stimate domn Nick

imi permit sa va adresez cateva intrebari :

1-la ce clinica se poate realiza analiza HELICOBACTER cu valori? am sunat la mai multe clinici si toate au ca raspuns la analiza : negativ sau pozitiv, iar dvs am vazut pe forum ca discutati de valori.Sunt din Bucuresti.
2-din tot ce am citit nu am inteles corect : care tratament este mai bun?
a-mierea manuka
b-argila lui Bocan
c-sulfuraphane
d-aloe vera -forever
e-a+b+c+d
3-care este dozajul ?cum se pot administra daca sunt mai multe?
Mentionez ca am facut tratament cu antibiotice 3 luni dar degeaba si din pacate sunt "posesoarea "unei constipatii severe si e-coli !
Tot in cursul acestui an imi doresc sa devin mama asa ca mai usor cu antibioticul.

In speranta ca nu am deranjat , multumesc !

Acest mail l-am trimis si pe mail-ul dvs personal, ulterior am reusit sa ma logez !
Adaugă un comentariu / răspuns
164 comentarii 12 ..... 5 6 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: