heliobacter piroly - 1, 8 - ce inseamna? e grav?

13-12-2008
oanafar
Nu este medic/terapeut
oanafar
Am avut un rezultat la testul heliobacter piroly de 1, 8.Va rog sa-mi explicati despre ce e vorba si cat de grav este.
6 comentarii
0
14-12-2008, ora 00:26
s.adriana28
Nu este medic/terapeut
s.adriana28
helicobacter pylori este o bacterie care ataca mucoasa stomacului putand duce la ulcer.daca nu ati fost diagnosticata cu aceasta boala, mare atentie la igiena, alimentatie.Nu vi s-a recomandat nici un tratament?in principiu ar trebui sa vi se prescrie si un antibiotic.
0
14-12-2008, ora 02:18
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
oanafar, daca dai click pe id-ul meu, vei gasi un subiect deschis de mine cu helicobacter pylori si acolo vei afla raspunsul la nedumerirea ta, plus unele tratamente naturale si un nou produs importat cu ajutorul nostru din America, Sulphopharane se numeste si se poate comanda in maxim 2 saptamani.O sa ai ceva de citit dar crede-ma ca se merita!!Si eu am hp !!
Numai bine
0
14-12-2008, ora 13:49
s.adriana28
Nu este medic/terapeut
s.adriana28
oanafar:raspunsul pe care ti l-am dat, este bine de stiut ca sint cadru medical, ar trebui sa iei o hotarire mai serioasa in ce priveste tratamentul pe care il alegi.ar trebui sa sti ca este obligatoriu sa iei antibiotic pe linga celelalte medicamente prescrise, si e ceva serios, deoarece netratata afectiunea ar putea sa iti provoace suferinte ale aparatului digestiv mai mari, si sa sti ca si la noi exista medicamente bune pentru aceasta, nu trebuie imediat sa apelezi la produse din import, si cu un regim adecvat poti chiar sa te tratezi foarte bine.
0
14-12-2008, ora 19:54
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
oanafar este bine de stiut ca eu am facut 2 trat.foarte drastice cu acele minunate antibiotice cu scheme diferite si degeaba!!Plus ca iti afecteaza sist.nervos, ficatul si multe altele!!Si daca se da click pe id-ul meu nu veti gasi indrumari gresite!!Daca cineva imi da mie acum sulphopharane am sa ii pup si mainile!!Dar acest produs nu se gaseste in Romania ci doar in Japonia si America, tarile minunilor nu ca la noi!!Eu am sa astept produsul si daca vrea cineva sa o mai faca bine, daca nu...asta este!
Numai bine
0
14-12-2008, ora 21:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
In curand veti putea achizitiona de pe vitaking.ro produsul dsp care va vorbeste Jacquelinne.
Va mai spun doar atat: SULFORAPHAN-UL este substanta nr.1 in Japonia in ceea ce priveste tratamentul infectiei cu Helicobacter si chiar si in alte patologii din sfera sistemului digestiv luata impreuna cu Lactobacilus Acidophilus.
Helicobacter este in proportie de 88% foarte rezistenta la antibiotice, atat macrolide, peniciline cat si cefalosporine de generatia a 3-a :)

Decizia va apartine. Numai Bine!
0
09-01-2009, ora 22:43
Maieras.D
Nu este medic/terapeut
Maieras.D
Bună.
Aş dori sa ştiu cât costă o cutie de SULFORAPHAN şi cum aş putea ajunge in posesia ei. Dacă mai aveţi şi alte detalii (preţ, numar pastile etc) vă rog intraţi pe id-ul meu maieras_dana.
Vă Mulţumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: