heliobacter pylori

23-08-2007
ionyy
Nu este medic/terapeut
ionyy
va rog sa-mi spuneti si mie daca este bine sau nu la testul heliobacter pylori.rezultatul este 55.5 VE.va rog sa imi ezplicati si mie.multumesc
3 comentarii
0
04-09-2007, ora 00:00
Dr. Frumuzache Iris
Medicina de laborator, Galati
Dr. Frumuzache Iris
Nu se poate interpreta rezultatul daca nu se stie ce metoda a fost folosita si valorile de referinta cu care lucreaza laboratorul respectiv.
In general sunt trecute valorile normale chiar pe buletinul de analiza. Ramane sa va uitati din nou sa vedeti daca valoarea obtinuta se incadreaza in intervalul considerat normal.
Numai bine!
0
30-03-2012, ora 17:17
ramona33
Nu este medic/terapeut
ramona33
buna ziua..am si eu o intrebare...am facut analize acum 2 zile si testul mi-a esit ff rau am un microb Helicobacter Pylori..si acum fac un tratament si e foarte tare nu ma simt prea bine ametesc stari de voma etc... vreau sa-mi dati un sfat...multumesc
0
03-04-2012, ora 20:10
Dr. Frumuzache Iris
Medicina de laborator, Galati
Dr. Frumuzache Iris
Daca aveti manifestari gastrice date de aceasta bacterie este bine sa va tratati. In cazul in care tratamentul prescris va face rau puteti discuta cu medicul curant, poate il modifica. Daca unul din medicamente este Metronidazol, sa aveti grija sa nu consumati deloc alcool in asocire cu acesta, nici macar sub forma de tinctura.
Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: