HELPPPPPPP!!!!

14-12-2005
bara
Nu este medic/terapeut
bara
am avut menstruatie timp de 6 zile pana pe data de 5 nov.pe 7 nov am avut contact sexual si prezervativul s a rupt(inainte de a ejacula)am luat prostinor dupa 1 ora si a doua pastila peste 12 ore.la 3 zile dupa mi a venit ciclul iar si a tinut 7 zile(pana pe 17 nov).de pe 1 decembrie am o scurgere maronie si cu catva firicele rosii (mai mult maro)care nu este in cantitati atat de mari ca menstruatia.deja au trecut 2 saptamani si tot nu s a oprit.ce pot avea?in tot acest timp de la accident si pana acum am mai avut 2 contacte sexuale(cu prezervativ)dar fara nici un incident!ajutati ma va rog!!!!
1 comentarii
0
16-01-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Buna ziua.
Postinorul l-ati folosit corect in aceasta ocazie.Singerarea de pe 10 nov.e normala dupa folosirea postinorului si in principiu pe 1 dec.ar fi trebuit sa apara menstruatia.Insa.ciclul menstrual (distanta dintre 2 menstruatii)presupune anume modificari fiziologice ale endometrulu(mucoasa ce captuseste peretele uterin)care sunt profund perturbate de folosirea contraceptiei hormonale de urgenta(in speta Postinor).
Aceasta singerare maronie, putin abundenta si prelungita se datoreaza incarcarii progesteronice consecutiv folosirii Postinor.
Sigur, asi vrea sa stiu...cit de des ai folosit Postinor in ultimele 6 luni?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul